Căutare Live

Ștefan Bănică a reacționat după ce paparazzi au pozat-o pe Irina Fodor la el acasă. Ce a avut de spus: „Mi se pare prea mult”

Ștefan Bănică a oferit o reacție în spațiul public, după mai multe zile în care mai mulți jurnaliști au speculat că între el și Irina Fodor ar fi o relație mai mult decât profesională. Artistul, prezentator la show-ul Dancing on Ice- Vis în doi, a precizat că de regulă nu se justifică pentru vizitele pe care le primește, însă de data aceasta speculațiile au depășit măsura.

În presă au aparăut imagini cu Irina Fodor în fața garajului lui Ștefan Bănică, insinuându-se că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o relație profesională

Antena 1

Ștefan Bănică a scris pe contul său de Instagram că simte nevoia să încheie speculațiile care au apărut în presă. În urmă cu mai bine de o săptămână, Irina Fodor a fost fotografiată de paparazzi în fața casei artistului, iar speculațiile nu au întârziat să apară.

Ștefan Bănică a spus că de obicei nu se justifică pentru vizitele pe care le primește, însă de data aceasta a simțit nevoia să pună punct speculațiilor care fac atât de mult rău.

Ștefan Bănică, despre speculațiile apărute în presă: „Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu”

„Nu mă justific când cineva mă vizitează acasă, dar acum simt nevoia să închei speculațiile făcute în presă pe seama mea și a colegei mele de prezentare de la „Dancing on ice”, Irina Fodor, pentru că mi se pare prea mult. Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu și familia Fodor, care mi-e dragă”, a transmis Ștefan Bănică pe contul său de Instagram.

Ștefan Bănică a făcut trimitere la dovezile aduse de Irina Fodor. Prezentatoarea a publicat un mail prin care a fost orgazniată o ședință de lucru pentru show-ul „Dancing on ice- Vis în doi”, acasă la Ștefan Bănică.

În mail-ul publicat de Irina Fodor se observă clar planificarea ședinței: „Vă așteptăm azi la ora 15:00 la Ștefan acasă. Când ajungeți, puteți parca în fața garajului lui Ștefan”, se arată în mail-ul primit de Irina Fodor, de Ștefan Bănică și de alți colegi car elucrează pentru show-ul de la Antena 1.

„De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea. Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi.

Citește și: Dancing on Ice – Vis in doi, 26 martie 2022. Irina Fodor, rochia care o face să arate ca o zeiță grecească. Cât de frumoasă este

Irina Fodor a explicat că niciunul dintre jurnaliștii care au preluat imaginile scoase din context nu i-au cerut opinia:
„Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile.
Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Irina Fodor, rochie de poveste. Cum arată ținuta lungă în spate, iar scurtă în față

Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea.

Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa initială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic “spectaculos/scandalos” în așa-zisa lor “paparazzeală a anului”. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!”, a spus Irina Fodor pe ontul său de Instagram.

Și Lavinia Pîrva a confirmat că a fost prezentă la întâlnire.

Soția actorului Vladimir Drăghia este însărcinată. Prima fotografie cu burtica de gravidă a lui Alice Cavaleru... Ce a spus Iulia Albu despre Oana Roman. "Polițista modei" este recunoascută pentru opiniile ei dure...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x