Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ce a trebuit să facă Florin Dumitrescu pentru primii bani câștigați: „Toți am făcut așa”

Chef Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre cum a câștigat primii săi bani! Juratul emisiunii Chefi la cuțite a scos la iveală secrete nebănuite din trecutul său.

Chef Florin Dumitrescu, detalii despre viața sa

Sezonul 8 Chefi la cuțite se anunță a fi unul spectaculos și plin de surprize! Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei îndrăgiți jurați, a oferit un interviu de senzație, prin care a dezvăluit secrete mai puțin știute de fani.

CHEF FLORIN DUMITRESCU, DETALII DESPRE SEZONUL 8 CHEFI LA CUȚITE

Chiar dacă este extrem de ocupat și de prins cu filmările sezonului 8 al emisiunii Chefi la cuțite, dar și cu numeroasele proiecte la care lucrează în prezent, simpaticul Chef Florin Dumitrescu și-a răpit din timp pentru a sta de vorbă cu noi și pentru a face dezvăluiri în exclusivitate!

citește și: Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată pentru fanii Chefi la cuțite: „Visul meu acum este să am posibilitatea să-mi duc fetele la altar”

Întrebat la ce ar trebui să ne așteptăm în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a explicat că nu poate da multe detalii, dar că publicul va avea parte de o surpriză uriașă.

Ce a trebuit să facă Florin Dumitrescu pentru primii bani câștigați: „Toți am făcut așa”

Dezvăluiri incredibile făcute de Chef Florin Dumitrescu

„Eu m-am distrat teribil! Din păcate nu pot să vă spun prea multe, dar eu pot să vă zic că e o atmosferă senzațională la filmări, lucrurile sunt pe muchie de cuțit! O să vedeți”

Tot în cadrul acestui interviu am descoperit cum și-a câștigat Chef Florin Dumitrescu primii bani. Potrivit acestuia, primii bani i-a făcut exact așa cum îi fac toți copiii, adică oferindu-se să meargă la piață sau la magazin și...păstrând restul!

„Sunt convins că eram foarte mic. Cred că toți am făcut primii bani așa, te trimiteau părinții la piață, te duceai, rămâneai cu restul și îți cumpărai o gumă”, a dezvăluit Florin Dumitrescu.

citește și: Înainte să devină bucătar, Chef Florin Dumitrescu a fost campion național: „Aș fi rămas sportiv de performanță”

Mai mult decât atât, am mai aflat despre simpaticul jurat al emisiunii Chefi la cuțite faptul că „drumul” său în bucătărie a început încă de pe vremea când era pus de părinți să curețe legume sau să spele faianță! Cu siguranță disciplina impusă de părinți a contribuit major în formarea bucătarului priceput și apreciat astăzi de sute de mii de români!

După ce a renunțat la cariera de sportiv de performanță, Florin Dumitrescu s-a apucat serios de treabă, construind astfel o carieră de invidiat ca bucătar.

Recomandari