Antena Căutare

Înainte să devină bucătar, Chef Florin Dumitrescu a fost campion național: „Aș fi rămas sportiv de performanță”

Înainte să devină bucătar, Chef Florin Dumitrescu a fost un sportiv cu numeroase performanțe, devenind chiar cetățean de onoare al Sectorului 5!

Înainte să devină bucătar, Chef Florin Dumitrescu a fost campion național: „Aș fi rămas sportiv de performanță” Galerie
Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță

Chiar dacă este extrem de ocupat și de prins cu filmările sezonului 8 al emisiunii Chefi la cuțite, dar și cu numeroasele proiecte la care lucrează în prezent, simpaticul Chef Florin Dumitrescu și-a răpit din timp pentru a sta de vorbă cu noi și pentru a face dezvăluiri neașteptate!

citește și: Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată pentru fanii Chefi la cuțite: „Visul meu acum este să am posibilitatea să-mi duc fetele la altar”

Am aflat astfel detalii emoționante despre Florin Dumitrescu, juratul emisiunii Chefi la cuțite care a dezvăluit numeroase informații din trecutul său mai puțin cunoscut de către fani! Acesta e explicat care este cea mai mare dorință a lui, ce lecție a învățat în perioada pandemiei de coronavirus, cum și-a câștigat primii bani, dar și ce meserie ar fi avut, dacă nu ajungea bucătar!

FLORIN DUMITRESCU, FOST CAMPION NAȚIONAL

Astfel am putut afla că în urmă cu ceva timp, Florin Dumitrescu a fost campion național la polo și activat la clubul sportiv Steaua!

Pentru cei care nu știu, Florin Dumitrescu s-a apucat de polo pe când era în clasa a doua, adică la vârsta de nouă ani. Mai mult decât atât, Chef Florin Dumitrescu a absolvit o școală cu profil sportive unde accentual se punea pe natație.

Înainte să devină bucătar, Chef Florin Dumitrescu a fost campion național: „Aș fi rămas sportiv de performanță”

Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță

Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță

Fiindcă nu îi plăcea să înoate și nici săriturile nu l-au pasionat prea mult, tânărul Florin Dumitrescu a ajuns la polo. Pasiunea s-a transformat rapid în performanță!

citește și: Chef Sorin Bontea, apariție șoc pentru fani! Cum a fost surprins juratul Chefi la cuțite: „Se vede că ai mâncat ouă de o mie de ani”

În calitate de portar al echipei de polo, acesta a reușit să ajungă chiar de câteva ori campion național și municipal, dobândind chiar titlul de cetățean de onoare al Sectorului 5, în anul 2002!

Totuși, pasiunea uriașă pentru bucătărie l-a făcut să renunțe la polo și astfel a decis să își construiască o carieră ca bucătar.

citește și: Chef Florin Dumitrescu, mesaj controversat! Ce a dezvăluit, chiar înainte de sezonul 8 Chefi la cuțite: „Vă zic doar atât: nu mai suferiți”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebat la ce ar trebui să ne așteptăm în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a explicat că nu poate da multe detalii, dar că publicul va avea parte de o surpriză uriașă!

„Eu m-am distrat teribil! Din păcate nu pot să vă spun prea multe, dar eu pot să vă zic că e o atmosferă senzațională la filmări, lucrurile sunt pe muchie de cuțit! O să vedeți”, a mărturisit juratul emisiunii Chefi la cuțite.

Tot în cadrul aceluiași interviu am aflat cum și-a câștigat jurarul primii bani, dar și ce a făcut cu ei:

Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată pentru fanii Chefi la cuțite: „Visul meu acum este să am posibilitatea să-mi d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x