Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță
Chiar dacă este extrem de ocupat și de prins cu filmările sezonului 8 al emisiunii Chefi la cuțite, dar și cu numeroasele proiecte la care lucrează în prezent, simpaticul Chef Florin Dumitrescu și-a răpit din timp pentru a sta de vorbă cu noi și pentru a face dezvăluiri neașteptate!
Am aflat astfel detalii emoționante despre Florin Dumitrescu, juratul emisiunii Chefi la cuțite care a dezvăluit numeroase informații din trecutul său mai puțin cunoscut de către fani! Acesta e explicat care este cea mai mare dorință a lui, ce lecție a învățat în perioada pandemiei de coronavirus, cum și-a câștigat primii bani, dar și ce meserie ar fi avut, dacă nu ajungea bucătar!
Astfel am putut afla că în urmă cu ceva timp, Florin Dumitrescu a fost campion național la polo și activat la clubul sportiv Steaua!
Pentru cei care nu știu, Florin Dumitrescu s-a apucat de polo pe când era în clasa a doua, adică la vârsta de nouă ani. Mai mult decât atât, Chef Florin Dumitrescu a absolvit o școală cu profil sportive unde accentual se punea pe natație.
Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță
Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță
Fiindcă nu îi plăcea să înoate și nici săriturile nu l-au pasionat prea mult, tânărul Florin Dumitrescu a ajuns la polo. Pasiunea s-a transformat rapid în performanță!
În calitate de portar al echipei de polo, acesta a reușit să ajungă chiar de câteva ori campion național și municipal, dobândind chiar titlul de cetățean de onoare al Sectorului 5, în anul 2002!
Totuși, pasiunea uriașă pentru bucătărie l-a făcut să renunțe la polo și astfel a decis să își construiască o carieră ca bucătar.
„Am căutat să am siguranța carierei, așa că am ales bucătăria în detrimentul sportului”, a spus el, pentru cei de la wowbiz, în urmă cu timp.
Întrebat la ce ar trebui să ne așteptăm în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a explicat că nu poate da multe detalii, dar că publicul va avea parte de o surpriză uriașă!
„Eu m-am distrat teribil! Din păcate nu pot să vă spun prea multe, dar eu pot să vă zic că e o atmosferă senzațională la filmări, lucrurile sunt pe muchie de cuțit! O să vedeți”, a mărturisit juratul emisiunii Chefi la cuțite.
Tot în cadrul aceluiași interviu am aflat cum și-a câștigat jurarul primii bani, dar și ce a făcut cu ei: