Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce avere a strâns designerul Valentino, care s-a retras în urmă cu 17 ani. Suma este fabuloasă  

Designerul italian Valentino Clemente Ludovico Garavani, care s-a retras în urmă cu 17 ani, și-a strâns o avere fabuloasă.

Anne Hathaway și Valentino

Hepta

Pe 4 septembrie 2007, Valentino a anunţat că se retrage din industria modei. Cunoscutul designer Italian şi-a fondat brandul în 1960 cu producţia realizată la Roma iar cu sediul central la Milano.

În 1998, Valentino şi-a vândut imperiul unui grup de investitori, iar din 2012 casa de modă a trecut sub conducerea familiei regale din Qatar, însă Valentino a decis ca Pierpaolo Piccioli să fie Directorul Creativ care se ocupă şi în prezent de brand.

Valentino a creat rochia de mireasă pentru Jackie Kennedy, care i-a fost şi muză. Colecţiile sale de rochii roşii au fost realizate după întâlnirea cu Diana Vreeland, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue care i-a mărturisit că este îndrăgostită de culoarea roşie, potrivit Mediafax.

Rochia roşie Valentino este simbolul brandului italienesc. Colecţiile lui Valentino au înnebunit celebrităţile din întreaga lume care erau dornice să pună mâna pe cele mai noi creaţii.

Recomandari