Căutare Live

Ce este boala Lyme, afecţiunea de care suferă Adda. Artista s-a retras din viața publică pentru a urma un tratament

Adda și-a anunțat fanii că suferă de o afecțiune gravă, Lyme, și a aflat acest lucru abia recent, după ce timp de mai bine de un an a fost diagnosticată greșit de medici.

Adda a fost diagnosticată cu Lyme

Instagram

Adda a ajuns prima oară la spital în urmă cu un an și juătate, când pe piele îi apăruse o urticarie agresivă. Până recent, Adda a crezut că are dermografism, însă pentru că apăruseră simptome severe, vedeta a apelat la alți medici pentru investigații. Astfel, de curând, Adda a descoperit că suferă, de fapt, de Borelioza, cunoscută şi ca boala Lyme şi Bartonella.

Având în vedre că a fost depistată destul de târziu, afecțiunea i-a ajuns artistei la creier, așa că a anunțat că s-a retras din viața publică, pentru a urma un tratament.

Ce este boala Lyme, afecțiunea de care suferă Adda

Boala Lyme este o afecțiune bacteriană, transmisă de căpușele din genul Ixodes.

„După un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella - transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te muscă animale care au asta în sânge”, a explicat Adda.

Află ce este boala Lyme și ce complicații pot apărea pe observatornews.ro.

Cum s-au lăsat fotografiați Loredana și Nick Casciaro în Abu Dhabi. Ce au speculat fanii când au văzut imaginea cu ei... Ce a dezvăluit Irinel Columbeanu despre filmarea indecentă “pe gaura cheii” și ce a simțit realmente pentru Monica Gabor...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x