Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ce face Ciprian Marica, după ce a fost prins cu amanta la hotel! Cum a apărut fotbalistul la mare

Cu siguranță mulți îți amintesc de momentul în care Ciprian Marica a devenit protagonistul unui scandal uriaș, după ce a fost prins că are o aventură cu o femeie căsătorită. Cel care a descoperit și a filmat totul a fost chiar soțul acesteia!

Ciprian Marica, suprins la mare. Ce face după scandalul cu amanta de la hotel

Se întâmpla în vara anului trecut. Ciprian Marica se afla în camera unui hotel din Cluj Napoca, în compania unei roșcate.

CE A FĂCUT CIPRIAN MARICA, DUPĂ SCANDALUL CU AMANTA DE LA HOTEL

La un moment dat, cineva a bătut la ușă și a început să filmeze amorezii. Era chiar soțul femeii, care primise un pont și venise să vadă cu ochii săi adevărul. În filmare, Ciprian Marica iese din camera de hotel purtând doar un prosop înfășurat în dreptul abdomenului.

citește și: Ciprian Marica își dă în judecată amanta! Motivul este de necrezut! „Și-a luat deja o echipă de avocați”

Chiar dacă fotbalistul a încercat să aplaneze conflitul și amanta a sperat că nu va fi descoperită, bărbatul încornorat a insistat până când amândoi au fost nevoiți să recunoască faptele.

Ce face Ciprian Marica, după ce a fost prins cu amanta la hotel! Cum a apărut fotbalistul la mare

Cum a apărut Ciprian Marica la mare (sursa foto: wowbiz.ro)

Mulți au crezut că Ioana Marcu, iubita fotbalistului, va vedea imaginile și va pune capăt relației. Totuși, recent, aceasta a fost surprinsă la mare alături de Ciprian Marica. Fericiți, aceștia au părut că se distrează de minune, semn că sportivul s-a cumințit și are de gând să se dedice total familiei sale.

citește și: Răsturnare de situație în scandalul în care e implicat Ciprian Marica. Cine ar fi făcut publică filmarea cu fostul fotbalist și Ana Muntean

Fanii sportivului au presupus că cei doi au trecut peste neplăcutul scandal. Cei doi au împreună doi copii, dar aleg să fie extrem de discreți când vine vorba despre viața personală.

Ciprian Marica și Ioana Marcu au fost surprinși în timp ce se plimbau cu skijet-ul, alături de cei doi băieți ai lor.

citește și: Cum arată femeia pe care Ciprian Marica a înșelat-o! Este o bombă sexi! Cum a reacționat la trădarea lui. Atenție, imagini interzise cardiacilor! FOTO

Recomandari