Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Ce face Mirela Vaida în izolare, după ce filmările pentru "Acces Direct" au fost suspendat temporar

Mirela Vaida se află în izolare la domiciliu. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor cum se simte în această perioadă.

Mirela Vaida

Primele cazuri de coronavirus de la Acces Direct au fost Vulpița și Viorel. Ulterior, a mai fost confirmat un caz în rândul echipei Acces Direct, motiv pentru care filmările pentru Acces Direct au fost întrerupte.

Mirela Vaida se află în izolare la domiciliu și se simte foarte bine. Prezentatoarea TV a profitat de vremea frumoasă și a stat la plajă. Timpul petrecut alături de familie îi priește de minune! Mirela Vaida se află în izolare la domiciliu și se simte foarte bine.

Ah, ce trup, ce picioare! Flavia Mihășan deține un corp de invidiat. Vecina de la "Neatza cu Răzvan și Dani" arată senzațional în costum de baie!

”Nu-i rău nici în izolare”, a scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

Echipa ”Acces Direct” va sta acasă pentru o perioadă nedeterminată

Redacția și platoul „Accest Direct” au fost eliberate, aerisite și toate încăperile au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată. De asemenea, au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

Cea mai sexy avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! Și Adrian Cristea a pus ochii pe ea | Galerie foto

Toată echipa ”Acces Direct” va sta acasă pentru o perioadă nedeterminată de timp și va ține legătura în permanență cu cei de la DSP. Mirela Vaida a comunicat că și-a făcut testul rapid pentru COVID-19 care a ieșit negativ.

Recomandari