Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce mai face Ana Morodan și cât de frumoasă e la primele ore ale dimineții

Ana Morodan, fosta concurentă Asia Express, este una dintre cele mai frumoase femei influencer din România, având o comunitate de 407.000 de urmăritori pe Instagram. Frumoasa blondină postează mereu conținut inedit, ce iese din tipare.

Ce mai face Ana Morodan și cât de frumoasă e la primele ore ale dimineții

antena 1

Cu un look excentric, elegant și ținute deosebite, Ana Morodan impresionează mereu prin aparițiile și postările ei, fiind extrem de apreciată pentru sinceritatea și transparența ei fără limite. Divei blonde cu look de Marilyln nu îi este teamă să exprime mereu exact ceea ce simte sau ce gândește și transmite totul fără filtru.

Ana Morodan s-a declarat ca fiind o fashionista convinsă, veșnic pasionată de tot ce e nou, dar și ce e vechi în materie de modă.

citește și: Cum arată Ana Morodan la aproape 2 ani după Asia Express. Mesajul pe care l-a transmis fanilor ei

Cunoscută drept una dintre vocile cu greutate în mediul online, Ana Morodan a trecut prin numeroase transformări, însă toată lumea este de acord că în acest moment avem de-a face cu cea mai bună variantă a celei supranumite „contesa digitală”.

Tot ce nu știai despre Ana Morodan

Ana s-a născut în Arad și a absolvit Facultatea de Drept și s-a specializat pe Drept Civil, în deosebi pe divorțuri. Cariera ei de blogger a început pe când avea 24 de ani, cu blog-ul High Street Cardigans.

Apoi Ana Morodan a angajat o firmă de consultanță pentru a o ajuta să își creeze un brand personal. Astfel, frumoasa blondină a primit porecla Contesa.

citește și: Morodan este o... divă! Transformarea uluitoare a uneia dintre cele mai iubite concurente Asia Express

Pe lângă blog, Ana se ocupă și de brandul ei de haine pentru care are un magazine online și are și un cont pe YouTube.

Ana a declarat de mai multe ori că nu este adepta întemeierii unei familii. Ea a spus că nu își dorește nici să se căsătorească și nici să aibă copii.

Ultima ei relație a fost cu Ștefan Cristea, de care s-a despărțit în 2020, după 8 ani de conviețuire. Deși motivul despărțirii lor nu a fost dezvăluit, Ana a declarat în primăvara anului trecut că nu regretă nimic din relația ei și că e mândră că a întâlnit un asemenea bărbat care a ajutat-o mereu să evolueze și să devină o versiune mai bună a ei, potrivit unica.ro.

Cum arată Ana Morodan la primele ore ale dimineții

Frumoasa blondă care a adoptat de mai mult timp look-ul lui Marilyn Monroe are și zile în care preferă să nu se machieze deloc și să apară naturală în fața fanilor săi de pe Instagram.

Deși mulți dintre noi am văzut cum arată ea fără machiaj chiar și în timpul emisiunii Asia Express, sezonul din 2019, între timp, Ana s-a schimbat, dar frumusețea ei naturală este una deosebită. În competiția Asia Express, Ana a format o echipă cu Adrian Teleșpan.

În urmă cu o săptămână, Ana a împlinit 36 de ani, dar chipul ei e lipsit de riduri și arată mereu fresh.

Recomandari