Antena Căutare

Ce mai face și cu ce se ocupă acum Adrian Năstase. Fostul premier face țuică și crește smochini și curmale

Adrian Năstase a dezvăluit ce activități are de când s-a retras din viața politică.

Ce mai face și cu ce se ocupă Adrian Năstase. Fostul premier s-a apucat de făcut țuică Galerie
Ce mai face și cu ce se ocupă Adrian Năstase. Fostul premier s-a apucat de făcut țuică | Hepta

Fostul premier al României deține o moșie în localitatea Cornu, din județul Prahova, acolo unde vine frecvent cu soția sa. Adrian și Dana Năstase sunt căsătoriți de aproape patru decenii și sunt de nedespărțit. Iată cu ce se ocupă în prezent cel care a ocupat funcția de președinte al PSD!

Citește și: Ce pensie încasează Adrian Năstase. Fostul prim-ministru a dat Statul în judecată: „Este foarte puțin”

Ce mai face Adrian Năstase de când s-a retras din viața politică

Adrian Năstase a vorbit despre pasiunile sale și a mărturisit care e secretul căsniciei cu Dana, soția sa. Fostul premier a dezvăluit că partenera sa de viață este extrem de îngăduitoare și în toți cei 39 de ani de mariaj i-a fost mereu alături.

Articolul continuă după reclamă

În plus, Adrian Năstase a precizat că el și soția sa sunt pasionați de agricultură, așa că, printre cadourile dăruite acesteia s-a numărat și o cazma și un dud alb.

„Eu i-am făcut deja cadouri și i-am făcut cadou pentru aniversarea asta, dar i-am făcut cadou și pentru anul viitor și pentru peste doi ani. I-am făcut cadou o cazma pentru la Cornu. Am văzut o reclamă interesantă așa, cu zimți pe margine, și am spus iată un cadou pentru anul viitor. Pe urmă i-am făcut cadou... voia un dud alb și i-am făcut cadou un dud alb. Îl avem încă acasă, trebuie să-l ducem.

I-am făcut pe urmă cadou un televizor. Cel vechi începuse să aibă probleme, așa că am rezolvat problema asta pentru următorii trei-patru ani.”, a spus Adrian Năstase, la a XX-a ediție a Galei „Seniori de colecţie”, citat de Antena 3 CNN.

Adrian Năstase s-a apucat de plantat fructe exotice

Adrian Năstase spune că deține trei solarii în comuna Cornu, unde crește roșii, legume, fructe, dar și smochini și curmale.

„Avem trei solarii, avem în general o mare parte din timp roșii, dar soția mea pregătește sos de roșii pentru iarnă, pentru diverse legume ș.a.m.d. Şi pe urmă, foarte multe fructe avem. E adevărat, în special mere, prune, dar am încercat în ultima vreme să pun și niște smochini, niște curmale adaptate de diferiți prieteni. Sper să reziste.”, a dezvăluit Adrian Năstase, citat de sursa menționată mai sus.

Întrebat dacă face țuică din prune, fostul premier a spus că a făcut, la un moment dat, și chiar le-a dat și prietenilor săi.

„E destul de complicată povestea asta. Am făcut. Deci s-a prescris (...). Am făcut niște sticle speciale pe care e menționat Cornu și A.N. inițialele mele și am făcut cadou într-o vreme prietenilor mei lichiorul ăsta special.”, a mai dezvăluit Năstase la Gala „Seniori de colecţie”, citat de Antena 3 CNN.

Citește și: Adrian Năstase și soția lui au împlinit 37 de ani de căsnicie. Mesajul pentru cea care i-a fost alături în cele mai grele momente

Adrian Mutu, portret înduioșător de familie alături de cei patru copii ai săi. Cât de mult au crescut Mario, Maya și Adr... Ținuta surprinzătoare pe care Ianca Simion a purtat-o la nunta tatălui ei cu Daliana Răducan. Cum s-a fotografiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x