Live acum
Prime Time 20:30Adela

Ce mai face și cum arată acum Domnul Problemă. Artistul sărbătorește 26 de ani de muzică

Bogdan Tașcău, cunoscut sub numele de scenă Domnul Problemă, sărbătorește astăzi 26 de ani de carieră.

Domnul Problemă s-a lansat în lumea muzicii în 1995.

antena 1

Cunoscutul cântăreț și compozitor a lansat piesa care l-a consacrat, “Beau, beau”, în 2001. Din 2010, artistul mărturisește că a început să se ocupe de producția pieselor mai multor artiști străini, dar și români și a făcut foarte multă muzică. De asemenea, el lucrează ca specialist în team-building-uri corporate și training-uri tematice.

Bogdan, pe lângă contribuția lui în lumea muzicii, mărturisește că s-a ocupat și de partea de dezvoltare personală. În încercarea de a deschide mintea și sufletul mai multor oameni, el împreună cu soția sa au deschis o școală de coaching.

Citește și: Dl. Problemă lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia - Bogat

În pandemia, artistul a reușit să dezvolte mai mult partea de publishing. Nu a renunțat la muzică deși perioada pandemiei a venit cu multe greutăți. Deși nu a mai apărut de mai multă vreme la televizor, el nu a făcut niciodată pauză de la muzică.

“M-am retras de pe scenă (…), punându-mă la lucru mult mai mult. Eu sunt leșinat după muzică, cred că se vede dacă de 26 de ani fac asta”, povestește Bogdan Tașcău.

În perioada lui de glorie, când nu apărea prea mult la televizor, artistul a mărturisit că a avut și 18 concerte într-o săptămână. După 9 ani în care a avut un ritm nebun și extrem de solicitant de lucru, el a decis că trebuie să ia lucrurile mai ușor, ocupându-se mai mult de munca de studio.

„Încă mai sunt mulţi care îmi spun Domnul Problemă. Probabil că n-am să scap de chesTia asta, dar mi-o asum, e o parte din viaţa mea şi sunt foarte mândru de ea, pentru că am făcut foarte multă lume fericită. Multă lume s-a bucurat, a dansat, până şi copii – şi foarte mulţi! Era o perioadă frumoasă, se făcea muzică frumoasă ca şi acum şi repet chiar am cunoscut oameni frumoşi, am colaborat cu oameni frumoşi, printre care şi Andra, cu care au avut un featuring la vremea aceea”, a povestit Bogdan Taşcău în emisiunea „Răi, da’ buni” în urmă cu 3 ani.

Bogdan, în vârstă de 43 de ani, s-a lansat în muzică în 1995, pe când avea doar 18 ani. În 2007, după intrarea României în UE, Bogdan a participat la preselecțiile pentru Eurovision alături de alți artiști cu care a făcut o trupă. El a fost cel care a ajutat la înființarea unor formații de succes ca Todomondo, Free Dejays și Alb&Negru, potrivit Unica.ro.

De atunci a trecut mult timp în care artistul a muncit din greu, iar ultima sa piesă lansată a fost în septembrie 2020.

Citește și: Rupea topurile în anii 2000 şi a dispărut brusc din atenţia publicului, iar motivul este incredibil! Domnul Problemă, dezvăluiri exclusive!

Celebrul Domnul Problemă a spus că nu se oprește aici și că în martie urmează un nou proiect, de data aceasta un featuring.

“Acum o să vedem rodul muncii noastre în condițiile pe care le avem. Sper să fie la fel de bună, la fel de bine primită și să vă placă”, a mai adăugat artistul.

Recomandari