Ce mesaj ascund pantofii purtați de Prințesa Diana la nunta cu Prințul Charles - FOTO

La nunta cu Prințul Charles, Prințesa Diana a purtat pantofi din piele de căprioară, cu un mesaj special pe talpă. Acum, la 40 de ani de la acel moment, pantofarul care s-a ocupat de încălțări a dezvăluit șablonul.

La nunta cu Prințul Charles, Prințesa Diana a purtat pantofi din piele de căprioară, cu un mesaj special pe talpă. Acum, la 40 de ani de la acel moment, pantofarul care s-a ocupat de încălțări a dezvăluit șablonul

Profimediaimages.ro

Clive Chilton a fost însărcinat să fabrice pantofii pe care Prințesa Diana i-a purtat la nunta sa. Acesta a declarat pentru Daily Mail că prima sa întâlnire cu regretata Prințesă de Wales a fost o surpriză. Știa de la designerul Elizabeth Emanuel că îl va vizita un ”client special”, dar nu se aștepta să o găsească pe frumoasa Diana.

El a descris-o drept o ”fată foarte timidă, dulce, cu ochi zâmbitori”.

Ce mesaj ascundeau pantofii Prințesei Diana

Potrivit pantofarului, Diana a ales o pereche de încălțări cu vârf în formă de lacrimă, a căror confecționare a durat șase luni.

Citește și: De ce a lipsit Charles Spencer de la nunta lui Kitty cu Michael Lewis. Nepoata Prințesei Diana a fost condusă la altar de frați

Pantofii aveau un toc mic pentru că exista îngrijorarea că Diana ar putea părea mai înaltă decât cel care i-a devenit soț. Aceștia erau cu adevărat spectaculoși căci erau decorați cu 542 paiete și 132 perle.

Dar nu doar vârfurile au beneficiat de atenția pantofarului. Încălțările ascundeau și un detaliu care n-a putut fi văzut: literele D și C erau pictate cu o inimă aurie între ele, împreună cu un motiv floral.

Chilton a spus că era ”important” ca vârful pantofilor să fie ”fantastic”, chiar dacă nimeni nu a putut să-i vadă. ”Ar fi fost văzuți de mulți dintre cei prezenți dacă s-ar fi împiedicat”, a adăugat pantofarul, conform Independent.

Prințesa Diana a avut un buchet special la nunta cu Prințul Charles

Prințul Charles i-a adus un tribut regretatului său unchi, Lord Mountbatten, la nunta cu Prințesa Diana, care a avut loc în urmă cu 40 de ani. Ducele a vrut neapărat ca buchetul miresei să conțină o anume floare.

Florarul David Longman, membru al Worshipful Company of Gardeners, a fost cel care a creat buchetul purtat cu mândrie de Prințesa Diana. Conform lui, Charles i-a cerut viitoarei lui soții să includă în aranjamentul floral, de la nuntă, trandafirul Mountbatten.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Citește și: Meniurile de nuntă ale Familiei Regale din Marea Britanie. Ce delicatese au servit Prințesa Diana și Prințul Charles la eveniment

”Conversațiile mele cu Lady Diana au fost foarte asemănătoare cu atâtea discuții pe care le-am avut cu alte mirese. I-am arătat desenele - am avut mult mai multe modele complicate decât aș fi arătat unei mirese normale. Am vorbit în prealabil cu croitoreasca. Fusesem să-l văd pe cel care i-a creionat rochia de mireasă.

Au fost foarte discreți și nu mi-au spus prea multe, lucru de înțeles. Mi-au dat un petic de material pentru a mă orienta. Și mi-au arătat o schiță, așa că am știut că va fi o rochie foarte voluminoasă.”, a povestit cel care s-a ocupat de buchetul de mireasă al Prințesei Diana.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri