Antena Căutare

Ce mesaje emoționante i-a scris Costin Mărculescu fostei sale logodnice, pe internet. Cum o alinta. „Îmi pare rău!”

Costin Mărculescu i-a scris mesaje emoționante fostei lui logodnice, pe internet, după ce s-au despărțit, dezvăluind și cum obișnuia să o alinte, atunci când formau un cuplu.

Ce mesaje emoționante i-a scris Costin Mărculescu fostei sale logodnice, pe internet. Cum o alinta. „Îmi pare rău!”

Facebook

„Acum 8 ani, pe 20 August 2011, mă cunoșteam la SANREMO cu frumoasa ALEXANDRA DEMETER care ulterior mi-a devenit logodnică și RĂMĂNE una din marile mele iubiri. Pisikă îmi pare rău că ne-am despărțit dar îți mulțumesc pentru TOT. TE IUBESC”, a scris Costin Mărculescu, pe 20 august 2019, pe pagina lui de Facebook.

Despre fosta lui logodnică, actorul din „Liceenii” și-a adus aminte și recent, de ziua ei, pe 25 martie, când i-a scris un mesaj, pe pagina lui de pe platforma de socializare.

„Astăzi 25 Martie este ziua de naștere a fostei mele logodnice ALEXANDRA MARIA DEMETER din Hunedoara căruia îi mulțumesc pentru tot și să fie sănătoasă ea și copilul ei. LA MULȚI ANI pisikă”, a scris el.

A murit ”Tovarășa profesoară, vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!” Mărculescu se gândea la suicid, comparându-se cu Mădălina Manole!

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a declarat că acesta avea probleme mari cu inima şi chema frecvent ambulanţa. Actorul urma să se căsătorească, dar, după despărțirea survenită înainte de nuntă, începuses să se compare cu Mădălina Manole, având tendințe suicidale.

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969, la Craiova şi a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani. În 1986, a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, celebrul „Liceenii”, alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu.

De ce a murit Costin Mărculescu. Ultima sa iubită a făcut o dezvăluire. „Cazul a fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă”

A devenit faimos pentru rolul „biologului” clasei, venind cu broaște la școală, pentru „laboratorul de <<Naturale>>", spre stupefacția lui „Isoscel”, Tamara Buciuceanu Botez. A rămas celebră rugămintea sa după ce dascălul de matematică îi confiscă bieții batracieni, programați pentru disecție: ”Tovarășa profesoară, tovarășa profesoară vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!”

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale, promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos şapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. A colaborat cu mai multe Teatre susţinând peste 2.000 de spectacole în tară şi în străinătate jucând împreună cu mai mulţi actori ca Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc. În 1999, a înfiinţat agenţia de modele „Compania de manechine şi fotomodele Costin Mărculescu”.

De ce a murit Costin Mărculescu. Ultima sa iubită a făcut o dezvăluire. „Cazul a fost preluat de Biroul Morți Supecte și... Lidia Buble, primul mesaj pe internet, după despărțirea de Răzvan Simion. Ce a scris pe un cont de socializare. „Mulțume...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x