Căutare Live

Ce notă a luat Anda Călin la Bacalaureat, în urmă cu 13 ani. Iubita lui Liviu Vârciu a absolvit un liceu de prestigiu

Absolvenții claselor a XII-a au așteptat cu sufletul la gură să afle notele pe care le-au obținut la probele examenului de Bacalaureat. În urmă cu 13 ani, Anda Călin a fost în pielea elevilor care au terminat liceul anul acesta. Iubita lui Liviu Vârciu nu s-a putut abține și a publicat o poză cu media generală pe care a luat-o la examenul maturității.

Iubita lui Liviu Vârciu nu s-a putut abține și a publicat o poză cu media generală pe care a luat-o la examenul maturității.

Instagram

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, este o persoană discretă care preferă să își țină viața personală cât mai departe de luminile reflectoarelor. Aparițiile ei alături de prezentatorul TV sunt destul de rare pe micile ecrane ale publicului.

Lucrurile nu stau așa în mediul online, unde partenera artistului este destul de activă. Andrei Călin îi place să interacționeze cu prietenii din mediul online și să îi țină la curent cu cele mai speciale momente din viața ei.

Citește și: Liviu Vârciu, fotografie emoționantă alături de fiica lui, la absolvirea grădiniței: „Mâine la facultate și poimâine se mărită”

Iubita lui Liviu Vârciu publică des videoclipuri sau poze cu cei doi copii ai lor, reușind să surprindă mereu internauții cu micuții ei. De altfel, aceasta nu ezită să distribuie și lucruri mai importante despre care oamenii de pe rețelele sociale n-au știut niciodată.

Ce medie generală a obținut Anda Călin la examenul de Bacalaureat

De curând, Anda Călin a decis să le arate tuturor ce notă a obținut la examenul de Bacalaureat, în urmă cu 13 ani. Iubita lui Liviu Vârciu și-a adus aminte de cel mai important prag al maturității odată cu afișarea rezultatelor de la Bacalaureat, de anul acesta.

Frumoasa șatenă a publicat pe InsaStory o imagine în care apare media generală luată la examenul maturității. De altfel, se poate observa că aceasta a învățat la un liceu de prestigiu din București, fiina absolventa Colegiului Național „Mihai Viteazu”.

Partenera prezentatorului TV a obținut o notă impresionantă la Bacalaureat. Anda Călin s-a pregătit intens pentru probele susținute în urmă cu 13 ani, iar media generală a fost una pe măsura așteptărilor.

Aceasta s-a mândrit pe rețelele sociale cu nota sa de 9,55.

„Acum 13 ani. Amintiri... Pe vremea când nu aveam laptop sau internet nelimitat și învățam din cărți”, a scris Anda Călin.

Cum a început povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 5 ani. Cei doi au împreună o familie foarte fericită cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia, însă puțini sunt cei care știu cum a început relația dintre ei.

Iubita artistului a povestit prin intermediul unui InsaStory momentul în care și-a cunoscut sufletul pereche: „M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”.

Citește și: Liviu Vârciu a blocat toate cardurile bancare după ce Anda Călin a plecat la cumpărături. Cu ce s-a întors iubita artistului acasă

De asemenea, artistul și iubita lui au trecut prin multe încercări. Aceștia au avut parte de despărțiri, dar și de împăcări în primul an de relație. După o perioadă scurtă în care au stat separați, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis să mai acorde o șansă cuplului lor.

„Ne înțelegem foarte bine. Ea e familia mea.”, a declarat Liviu Vârciu, conform viva.ro.

La ce băutură a renunțat Anca Țurcașiu și cu ce a înlocuit-o pentru sănatate și siluetă. Actrița arată impecabil la 52 d... Cristina Spătar a revenit la opulență după ce s-a plâns că are probleme financiare. Cum s-a fotografiat la Monaco, în va...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
x