Ce notă a luat Mario Fresh la Bacalaureat! Fanii au avut o surpriză uriașă când au văzut rezultatele

Surpriză de proporții pentru fanii celebrului artist Mario Fresh! Fiindcă suntem la final de an, când toată lumea se gândește la Bacalaureat, toată lumea s-a întrebat ce note a luaat cântărețul la examenul de la final de liceu!

Mario Fresh este un artist celebru din România

Mario Fresh și Jador au ajuns recent pe prima pagină a tabloidelor după ce au fost bătuți cu bestialitate, la ieșirea dintr-un club din Mamaia.

CE NOTE A LUAT MARIO FRESH LA EXAMENUL DE BACALAUREAT

Pentru cei care nu știu, Mario Fresh este un artist de succes din România cu milioane de vizualizări, cunoscut adesea ca fiind „fiul” spiritual al lui Alex Velea.

citește și: Mario Fresh şi Jador, decizie șoc după bătaia primită! Detalii uluitoare despre atacatori: „Au fost băieți și ei și noi”

Tânărul i-a uimit pe toți după ce a trecut printr-o transformare de zile mari, după ce a slăbit enorm și a devenit un artist din ce în ce mai apreciat. Piesele sale ajung instant hituri și Mario Fresh câștigă de la o zi la alta tot mai mulți fani.

Ce notă a luat Mario Fresh la Bacalaureat! Fanii au avut o surpriză uriașă când au văzut rezultatele

Mario Fresh este un artist celebru din România

Totuși, admiratorii cântărețului au fost mai mult decât surprinși de notele pe care le-a luat artistul la examenul de la Bacalaureat.

citește și: S-a aflat motivul pentru care Mario Fresh și Jador au fost bătuti cu bestialitate la ieșirea dintr-un club din Mamaia! Primele declarații ale artiștilor, după nefericitul incident

Potrivit informațiilor, acesta a luat 5,4 la Limba și Literatura Română, 5,6 la Istorie și 8,4 la Logică. Având în vedere că este un artist extrem de ocupat, atunci am putea spune că tânărul nu a avut îndeajuns de mult timp pentru învățat.

Cântăreții Jador și Mario Fresh au fost audiați recent după ce au fost bătuți în parcarea unui club din Mamaia. La finalul mai multor ore de explicaţii, ei au renunţat la plângerea penală şi au anunţat că s-au împăcat cu atacatorii lor.

Ultimele știri