Ce nume a ales Gina Pistol pentru primul ei copil. Fetița poartă un prenume special

Gina Pistol și tatăl fetiței sale au dezvăluit ce nume au ales pentru copilul lor, care a venit pe lume pe data de 9 martie 2021.

Gina Pistol și tatăl fetiței sale au dezvăluit ce nume au ales pentru copilul lor

Antena 1

Gina Pistol și Smiley au trăit cele mai emoționante clipe din viața lor în cursul zilei de marți, 9 martie 2021, când au devenit pentru prima dată părinți.

Cei doi anunțaseră sarcina în septembrie anul trecut, când Gina anunța că medicii nu îi dădeau nicio șansă să rămână însărcinată.

Citește și: Primele imagini cu Gina Pistol după ce a născut. Cum arată simpatica prezentatoare după ce ea și bebelușul au fost externați

Conform spuselor ei, inițial a pus toate simptomele sarcinii pe seama unor probleme hormonale. "Uite că Dumnezeu a avut alt plan.", spunea ea încântată.

Cum se numește fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Cum fetița lor mult dorită trebuia să poarte un nume pe măsură, Gina Pistol și iubitul ei au ales un prenume special pentru frumoasa micuță.

Bebelușul Ginei Pistol se numește Josephine Ana Maria, a anunțat prezentatoarea pe Instagram.

Alături a postat și o imagine de la prima ecografie a micuței, lângă care a scris: ”Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”.

Care este semnificația numelui Josephine

Josephine are origini ebraice și totodată franțuzești. Forma de masculin a numelui este Iosif, care înseamnă „Dumnezeu va da”.

În Biblie, Iosif este tatăl vitreg al lui Iisus și soțul Fecioarei Maria. Tot în Sfânta Scriptură este consemnat faptul că Iosif era un evreu bogat, care l-a dat pe Iisus jos de pe cruce și l-a înmormântat.

Mai departe, legenda spune că același Iosif, adică Sfântul Iosif din Arimateea, ar fi dus Sfântul Graal în Marea Britanie.

Conform specialiștilor, persoanele care poartă numele Josephine sunt misterioase, oarecum timide și indecise.

Ce au postat Gina Pistol și Smiley după ce prezentatoarea TV a născut

Atât Gina Pistol, cât și partenerul său, Smiley, au publicat mesaje pe rețelele sociale la scurt timp după ce familia lor s-a mărit. După nașterea fetiței, Gina a scris că pitica este perfectă și a dat detalii despre dimensiunile ei.

Citește și: Numele real al Ginei Pistol. Ce prenume apare, de fapt, în buletinul prezentatoarei TV

”Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă.

Multumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curand cu vești, imediat ce vom fi în stare.”, a scris ea pe Facebook.

De cealaltă parte, Smiley a urcat pe internet un clip cu Gina Pistol, realizat cu doar câteva ore înainte de a naște. La fel ca vedeta Antena 1, el a anunțat fanii că atât iubita lui, cât și fetița lor sunt complet sănătoase.

Ultimele știri