Numele real al Ginei Pistol. Ce prenume apare, de fapt, în buletinul prezentatoarei TV

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite persoane publice din România și, cu toate că numele său se află pe buzele multora, puțini sunt cei care știu care este prenumele său real.

Ce prenume apare, de fapt, în buletinul Ginei Pistol

Antena 1

Se pare că Gina este doar numele de scenă pe care l-a ales frumoasa blondină căci, în buletin, apare un altul. La peste 15 ani de când vedeta Antena 1 a intrat în lumea mondenă, acesta s-a și aflat.

Care este numele real al Ginei Pistol

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981, în Roșiorii de Vede. Încă de mică a fost extrem de ambițioasă și a muncit enorm pentru a-și urma visurile. Mai întâi, a absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede.

Citește și: Gina Pistol, dezvăluire ce i-a emoționat pe fani. Cu ce probleme se confruntă vedeta, chiar cu puțin timp înainte de naștere

Nu s-a oprit aici și a urmat și cursurile Facultății de Transporturi. Nu a fost însă ușor și, la început, Gina Pistol a fost nevoită să lucreze ca vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede.

Pentru că-și dorea foarte mult să se realizeze din punct de vedere profesionat, s-a mutat în București, unde șansele de reușită erau, cu siguranță, mult mai mari. A lucrat ca vânzătoare într-un magazin cu articole sportive. De aici, viața Ginei Pistol a început să înflorească.

Și, cu toate că acum telespectatorii abia așteaptă să o vadă pe micile ecrane, puțini cunosc faptul că pe Gina o cheamă, de fapt, Georgeta Pistol.

Citește și: În ce ipostaze s-au fotografiat Gina Pistol și Smiley înainte de Ziua Îndrăgostiților. "Priveliștea mea vs priveliștea lui"

Când va naște Gina Pistol

Sarcina Ginei se apropie de termen și mai are foarte puțin până când își va ține în brațe fetița. Emoționați și nerăbdătorii, ea și iubitul său au pregătit deja camera bebelușelei și au renovat casa în care locuiesc.

Cu toate acestea, sarcina frumoasei blondine nu a fost una ușoară. Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că pe lângă schimbările vizibile, cum ar fi retenția de apă și burtica din ce în ce mai mare, suferă și de „sindromul picioarelor neliniștite”, iar acum, în sarcină, când este lipsită de chef și de energie resimte durerile de picioare și mai puternic.

Citește și: Smiley, fotografiat sărutând burtica de gravidă a Ginei Pistol. Imaginea a strâns peste 100.000 de aprecieri

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum trebuie să mă mai uit prin ea pentru că am eu așa o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum mă uit în fiecare zi în ea”, mărturisea Gina în urmă cu câteva zile.

Ultimele știri