Ce nume au ales Radu Vâlcan și soția lui pentru fiul lor nou-născut. Adela Popescu poartă un colier cu inițiala fiilor ei

Radu Vâlcan a devenit tată pentru a treia oară în urmă cu aproape o lună pe 11 iulie. Astăzi, el și soția lui au anunțat ce nume au ales pentru micuțul lor.

Radu Vâlcan și soția lui au anunțat ce nume au ales pentru cel de-al treilea copil al lor.

Instagram

Încă de când soția lui era însărcinată, într-un interviu exclusiv pentru Antena 1, Radu Vâlcan a declarat că cel mai probabil el și Adela vor alege un nume simplu pentru cel de-al treilea fiu al lor, de preferabil un nume care să înceapă cu litera A.

Ce nume a ales Radu Vâlcan și soția lui pentru cel de-al treilea băiat al lor

Se pare că tinerii părinți au respectat “tradiția” lor, iar cel de-al treilea fiu se va numi Adrian, în timp ce primii doi băieței se numesc Andrei și Alexandru.

Fericitul cuplu a făcut anunțul printr-o fotografie pe care Adela Popescu a adăugat-o la Insta Stories. În noua poză, Adela poartă un colier de aur galben, cu un pandantiv în forma literi A. frumoasa actriță a dorit să specifice că inițiala vine de la Andrei, Alexandru și Adrian.

Citește și: Radu Vâlcan a devenit tată pentru a treia oară. Prima fotografie cu băiețelul său

Primele declarații ale prezentatorului TV după ce a devenit tată

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe, după ce al treilea lor băiat a venit pe lume duminică. Celebrul prezentator TV și soția au întâmpinat nașterea copilului lor și au imortalizat momentul mamă-fiu din salonul spitalului.

Vedeta a făcut în exclusivitate declarații pentru A1.ro, la o zi de la nașterea fiului său.

Radu Vâlcan a declarat că soția lui se simte bine în momentul de față și este în perioada refacerii: "Adela și cel mic se simt foarte bine. Ea se recuperează încet, încet, în câteva zile îi aduc acasă. Acolo unde frățiorii abia așteaptă să-l cunoască. L-au văzut doar în poze, pentru că nu am putut veni cu ei in vizită", a spus Radu Vâlcan pentru A1.ro.

Citește și: Cum arată fratele lui Radu Vâlcan. Tânărul face furori în mediul online cu aspectul său fizic

De asemenea, el a explicat și motivul pentru care a reușit să fie alături de Adela Popescu în salonul spitalului: "De altfel, doar pentru tați sunt permise vizitele, câte 20 minute într-un anumit interval orar", a adăugat perezentatorul TV. Radu Vâlcan a făcut declarații și despre numele fiului său, dar și despre cine vor fi nașii: "Am rămas la un nume care începe la fel, cu "A". Avem și nași, prieteni apropiați nouă", a spus Radu Vâlcan în exclusivitate pentru A1.ro.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Cum au reacționat Andrei și Alex când au aflat că vor avea un frățior

"Îi pregătim de mai mult timp. Ei sunt bucuroși pentru că gândesc totul în termeni de desene animate. Cel mai mult îi încântă că se vor putea juca dea "Cei trei purceluși" ", a mărturisit amuzat prezentatorul TV într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 1.

Chiar dacă nu s-au gândit încă la un nume, Radu Vâlcan a spus că își dorește ca micuțul care va veni pe lume în curând să aibă un nume simplu.

"Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume "necăutat", simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate cu A.", a mai spus Radu.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri