Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Ce pensie are Maria Ciobanu? Cântăreața de muzică populară românească primește bani de la statul american

După o viață de muncă, Maria Ciobanu primește o pensie rușinoasă din partea statului român, motiv pentru care afost nevoietă șă-și reia cariera în urmă cu câțiva ani. Statul american o ajută să trăiască decent.

Maria Ciobanu are o pensie umilitoare de la statul român. De ceva timp primește bani din SUA

Stabilită în Statele Unite ale Americii, interpreta de muzică populară, Maria Ciobanu, a reușit să obțină cetățenia americană. Acest lucru i-a adus venituri suplimentare, bani cu care reușește să o viață cel puțin decentă.

Pentru că s-a stabilit peste Ocean, la fiica sa Camelia, Maria Ciobanu primește de la statul american 1.000 de dolari pe lună. Suma primită din România nici nu se compară cu cea din SUA.

Din partea statului român primește o pensie de-a dreptul rușinoasă, care nu poate fi mai mare de 1.200 de lei, conform spynews.ro.

În aceeași situație se află și Maria Dragomiroiu. Cu lacrimi în ochi, a dezvăluit sumă infimă pe care o primește din partea statului român, drept răsplată pentru întreagă carieră.

„Am ieșit la pensie de o luna și după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aș putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!”, a declarat cunoscută solistă în urmă cu ceva timp.

Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, mărturisea Maria Ciobanu.

Citește și: Star Matinal. Pe mâna cui lasă Maria Ciobanu toată averea

Recomandari