Ce relație are Florin Pastramă cu Sara, fiica lui Brigitte: ”Și eu m-am mirat”

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu un an, iar bărbatul s-a mutat alături de copiii celei care i-a devenit soție.

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu un an, iar bărbatul s-a mutat alături de copiii celei care i-a devenit soție

Instagram

Mulți s-au întrebat care este relația acestuia cu Sara și Robi, având în vedere că aceștia au moștenit caracterul vulcanic al mamei lor.

În emisiunea lor, Brigitte & Florin Pastramă, bărbatul s-a arătat uimit de atitudinea pe care adolescenta de 15 ani a avut-o față de tatăl ei vitreg.

În timp ce vorbeau, copila a intrat în dormitorul lor și s-a așezat între ei în pat. Florin s-a arătat surprins de reacția fetei.

Citește și: Lumea o acuză că s-a operat prea mult, dar iată cum arăta Brigitte la vârsta de 16 ani. Imagini rare cu vedeta din copilărie

Sara, Brighitte și Florin au glumit pe seama ei, care le-a povestit că a avut pe cineva până la vârsta asta.

”Ați văzut-o pe Sara?! Cum nu ați văzut-o niciodată. Și eu m-am mirat. Genul lui Sara e punct ochit, punct lovit. Dacă e nemțoaică ca bunica sa... A venit, s-a așezat între noi, iubitoare. Sper ca, să dea Dumnezeu, anul ăsta să o schimbe pe Sara după sufletul nostru. Să fim o familie, să ne iubim că eu așa am crescut la mine acasă. Asta am văzut la mine în familie. Noi suntem uniți. Noi mâncăm toți la masă, nu mâncăm separat. Ne iubim, ne respectăm.”, a spus Florin Patramă.

Cei doi au mai vorbit, după ce a plecat Sara din cameră, despre obiceiul ei de a cere bani.

”De fiecare dată când am ocazia să stau cu Sara încep să o trag de limbă despre chestiile noastre personale care nu-l implică pe Florin. Astăzi, ea a ținut să vorbească despre cât de importantă e ea și cât de bine ar fi ea dacă nu ar fi Florin”, spunea Brigitte tot în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă, probleme în relație

La mijlocul lunii noiembrie, Brigitte și Florin Pastramă au ales să meargă pe drumuri diferite. Motivele care au dus la ruptură au fost dezvăluite de către brunetă, în cadrul unui interviu pentru sursa menționată anterior.

"Am hotărât să iau o pauză, cel puțin să-mi revin nervos. Florin trebuie să-și rezolve problemele și să știe pe ce cale o ia. Eu nu m-am căsătorit cu familia lui, ci cu el”, a spus Brigitte și imediat a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Ce legatură de rudenie este între Florin și Raluca Pastramă, soția lui Pepe

Brigitte Pastramă a continuat prin a explica că nu mai poate forma un cuplu cu Florin, din cauza atitudinii schimbătoare a acestuia.

"Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.”, mai declara bruneta.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri