Ce legatură de rudenie este între Florin și Raluca Pastramă, soția lui Pepe

Faptul că Raluca și Florin Pastramă poartă același nume de familie nu este o coincidență. Între soția lui Pepe și partenerul lui Brigitte există o legătură de rudenie.

Faptul că Raluca și Florin Pastramă poartă același nume de familie nu este o coincidență

Instagram

Cei doi sunt verișori primari și se înțeleg foarte bine, în ciuda zvonurilor conform cărora familiile lor ar fi în război.

Aparițiile cu ei sunt destul de rare, însă imaginile de la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă îi arată foarte apropiați.

Citește și: Raluca Pastramă, filmată în timp ce se mută după ce Pepe a anunțat divorțul - VIDEO

Se pare că veselia e mereu prezentă când se întâlnesc. Raluca Pastramă ar aprecia umorul verișorului său, care reușește mereu să îi aducă zâmbetul pe buze.

Raluca Pastramă și Pepe, divorțul anului

Pepe a anunțat că el și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu. Conform spuselor lui, nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni și decizia de a se despărți îi aparține brunetei.

Citește și: Pepe încă poartă verigheta, chiar dacă a anunțat că divorțează de Raluca. Cum s-a filmat artistul

De altfel, zilele trecute, Raluca Pascu a fost filmată de paparazzi în timp ce încărca mai multe geamantane în mașina personală.

Conform Spynews, aceasta a ales să plece din locuința pe care o împărțea cu artistul și s-a mutat cu familia sa.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri