Căutare Live

Ce relație are Gabriela Cristea cu soacra sa. Cum se înțelege prezentatoarea TV cu mama lui Tavi Clonda

Deși este o persoană discretă și preferă să își țină familia cât mai departe de ochii curioșilor, Gabriela Cristea a povestit recent despre relația pe care o are cu mama lui Tavi Clonda. Hai să vezi cum se înțelege prezentatoarea TV cu soacra sa.

Deși este o persoană discretă și preferă să își țină familia cât mai departe de ochii curioșilor, Gabriela Cristea a povestit recent despre relația pe care o are cu mama lui Tavi Clonda

Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc de o frumoasă poveste de dragoste de foarte mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat două fiice adorabile. În prezent, cei doi se mândresc cu o familie minunată și o căsnicie fericită.

Prezentatoarea TV și soțul său sunt destul de rezervați în ceea ce privește viața personală, însă nu ezită să mai ofere detalii private din când în când. De altfel, aceștia sunt destul de activi în mediul online, unde își țin la curent urmăritorii cu cele mai speciale evenimente din viața lor.

Ce mărturisiri a făcut Gabriela Cristea despre relația pe care o are cu soacra ei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte atașați de fiicele lor. Chiar dacă au o mulțime de proiecte, cei doi își găsesc mereu timp pentru a petrece momente de calitate alături de cele două micuțe ale lor.

Prezentatoarea TV și artistul sunt foarte preocupați de educația fetițelor, motiv pentru care preferă ca acestea să stea cât mai mult cu ei. Din când în când, Gabriela Cristea mai apelează la ajutorul soacrei sale în privința fiicelor sale.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Ion Șaulescu a primit un mesaj de încurajare de la Gabriela Cristea

De curând, moderatoarea de la Mireasa - Capriciile Iubirii a vorbit despre relația pe care o are cu mama lui Tavi Clonda. Aceasta a povestit cu mult entuziasm despre femeia care i-a devenit soacră în urmă cu mai bine de 7 ani.

Soacră mea e o tipă foarte mișto și extrem de înțelegătoare. Dintre noi două, mai degrabă eu sunt soacra decât ea. Eu sunt mai cârcotașă într-adevăr și mai exigentă în ceea ce le privește pe fete.

Evident că ea e bunică și atunci e mai tolerantă și eu nu prea înghit gogoșile astea, pentru că după aceea se întorc fetele la noi acasă și eu trebuie să o iau de la capăt.”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit playtech.ro.

Și atunci sunt destul de autoritară inclusiv cu soacră-mea și îi spun: nu au voie să facă aia, nu au voie aia, pentru că ea ar fi un pic mai permisivă. Și e normal până la urmă, bunicii de aceea sunt bunici ca să fie mai permisivi.

Este exclus să se mute la București (n. red. mama lui Tavi Clonda). Nu vrea și o înțeleg până la urmă. Trăiește în casa părinților ei și și-a dorit asta multă vreme. E fericită acolo unde este”, a mai adăugat prezentatoarea TV pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Care este motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor mai avea un copil. Ce mărturisiri a făcut artistul

Un lucru este cert, Gabriela Cristea are o relație foarte bună cu soacra sa, însă preferă să fie destul de autoritară atunci când vine vorba despre fiicele sale.

De asemenea, moderatoarea de la Mireasa - Capriciile Iubirii a povestit că mama lui Tavi Clona este foarte atașată de locuința sa actuală, motiv pentru care nu își dorește să se mute la București alături de ei.

Nadia Comăneci îl felicită pe David Popovici. Mesajul de la fata de 10 a gimnasticii către băiatul de aur al înotului... Lecția de viață dată de Romanița Iovan fiului ei. “L-am pus să spele haine și-i dădeam 50 ron până a devenit prea scump&...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x