Antena Căutare

Ce relație are Ilona Brezoianu cu actorul Dan Rădulescu? Povestea lor spusă pe Instagram stârnește hohote de râs

Ilona Brezoianu și colegul său Dan Rădulescu își încântă urmăritorii de pe Instagram cu povești savuroase. Cei doi folosesc un filtru care le îngrașă fața, joacă rolurile de soț și soție și se autointitulează „Familia Fălci”. În realitate, cei doi colegi sunt prieteni foarte buni.

Actrița Ilona Brezoianu, alături de colegul ei, actorul Dan Rădulescu Galerie
Ce relație au Ilona Brezoianu și Dan Rădulescu

Ilona Brezoianu și Dan Rădulescu sunt doi actori de la „Teatrul de Comedie” și ținând cont de faptul că în pandemie le lipsește scena, au optat pentru manifestarea talentului pe rețelele sociale.

Dialoguri savuroase între actorii Ilona Brezoianu și Dan Rădulescu

Ilona și Dan fac zilnic instastory-uri în care prezintă situații de familii, într-o modalitate comică, având un filtru care le îngrașă fața. Dialogurile savuroase ale celor doi stârnesc hohote de râs în rândul urmăritorilor.

Colaj cu actorii Dan Rădulescu și Ilona Brezoianu, în timp ce au filtre de îngrășare a feței

Actorii Ilona Brezoianu și Dan Rădulescu, dialoguri savuroase pe Instagram

Articolul continuă după reclamă

„-Deci te rog eu frumos să tragi pe tine de îmbrăcat ceva mai frumos că vreau să te duc să mâncăm într-un loc mai deosebit și să nu mă faci de râs pe acolo.

-Să știi că mi-am trainingul ăsta frumos pe mine, dar sper că nu mă duci într-un local din ăsta unde are tot felul de fasolică de-aia verde foarte-foarte scumpă și porțiile alea mici de nu înțelegi nimic. Eu atât îți spun.

Citește și: Cine este Ilona Brezoianu. Biografia actriței pe care o vezi în fiecare vineri la X Factor

-Îți place unde te-am adus?

-Îmi place, dar mâncarea asta e foarte-foarte puțină. M-ai scos în oraș, nu mi-ai făcut nicio declarație de dragoste. Nimic nu mi-ai zis.

-Ce să-ți declar? Aș vrea să-ți declar că nu mi-a ajuns nici pe o măsea mâncarea asta și să mergem să luăm o ceafă de porc”, este unul dintre dialogurile savuroase ale celor doi colegi de la „Teatrul De Comedie”.

Colaj cu actorii Dan Rădulescu și Ilona Brezoianu, în timp ce au filtre de îngrășare a feței

Dan Rădulescu și Ilona Brezoianu, interpretând rolurile soților „Fălci”

Actorii și-au obișnuit fanii să facă zilnic astfel de scenarii în care joacă rolurile de soț și soție. Când „Familia Fălci” nu a apărut într-o zi pe Instagram, fanii îngrijorați au întrebat-o pe Ilona ce s-a întâmplat.

„N-am pățit nimic. Doar am avut multă treabă”, a clarificat situația Ilona Brezoianu.

Ilona Brezoianu, Dan Rădulescu și Marius Manole,emisiune pe YouTube

Actorii Ilona Brezoianu, Dan Rădulescu și Marius Manole mai au împreună o emisiune pe YouTube, numită: „Wolcom as in aor hom”, emisiune pe care au început-o la debutul pandemiei și în care au tot felul de dialoguri savuroase.

Secvențele de pe Instagram ale „Familie Fălci”, dar și emisiunea „Wolcom as in aor hom” au luat ființă din necesitatea de adaptare a actorilor care au rămas fără scenă din cauza pandemiei de coronavirus.

Actrița Ilona Brezoianu mai prezintă și emisiuena „XtraFactor” și poate fi văzută în fiecare joi și vineri pe Antena1.

Bobby din Dallas iubește din nou la 71 de ani. Ce spune despre femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției... Angelina Jolie, piedică în procesul de divorț cu Brad Pitt. Ce veste neplăcută a primit actrița...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x