Căutare Live

S-a aflat de ce a murit Luke Perry! Ce scrie în certificatul de deces al actorului din ”Beverly Hills 90210”

Luke Perry, actorul cunoscut pentru rolul pe care l-a interpretat în ”Beverly Hills 90210”, s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral ischemic, potrivit certificatului său de deces. 

Luke Perry, actorul cunoscut pentru rolul pe care l-a interpretat în ”Beverly Hills 90210”, s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral ischemic, potrivit certificatului său de deces.

Conform publicației americane US Weekly, actorul a murit în urma unui accident vascular cerebral ischemic, ce poate fi provocat de un cheag care blochează circulaţia sangvină într-o anumită regiune a creierului şi este mai des întâlnit în rândul persoanelor mai în vârstă.

Luke Perry, cunoscut din „Beverly Hills, 90210”, a murit! Actorul avea 52 de ani, iar zilele trecute a suferit un atac cerebral

Printre cauzele producerii unui astfel de accident cerebral se numără hipertensiunea arterială, valori mari ale colesterolului, fumatul, consumul de alcool, diabetul.

De asemenea, în același certificat de deces este precizat faptul că trupul neînsufleţit al actorului a fost transportat în Dickson, Tennessee, unde a avut loc înmormântarea, luni. Actorul, care a decedat la vârsta de 52 de ani, avea o fermă în acea zonă şi şi-a petrecut acolo mare parte a timpului.

Ți-au marcat copilăria și adolescența, dar acum sunt de nerecunoscut! Cum arată actorii din ’Beverly Hills′, după 25 de ani. Brenda, tu ești asta?

Actorul Luke Perry, în vârstă de 52 de ani, cunoscut din serialul „Beverly Hills, 90210“, a suferit pe 28 februarie un accident vascular celebral în timp ce se afla la domiciliul său din Los Angeles. Acesta a fost spitalizat de urgență, însă deși medicii au sperat într-o minune, el nu și-a mai revenit.

De ce a murit Luke Perry, "Dylan" din serialul "Beverly Hills 90210"!

Înainte de a suferi accidentul vascular cerebral, acesta juca rolul tatălui lui Archie din „Riverdale“, iar înainte a fost Dylan McKay din „Beverly Hills, 90210“, notează News.ro.

El a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului „Beverly Hills, 90210“, cu o parte din distribuţia originală: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling. Perry nu a fost anunţat să se întoarcă.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au mințit că au divorțat. Cei doi sunt încă împreună... Diana Dumitrescu face un apel disperat! Vedeta are probleme de sănătate...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri