Antena Căutare

Ce se întâmplă cu Daniel Onoriu după ce a contestat decizia arestului la domiciliu. Instanța a dat verdictul

Daniel Onoriu a contestat de curând decizia arestului la domiciliu, iar instanța de judecată s-a pronunțat din nou în cazul său. Ce se întâmplă cu pilotul de curse, după ce a fost privat de libertate de mai bine de patru luni.

Daniel Onoriu rămâne în continuare în arest la domiciliu

Captură Video/Instagram

Daniel Onoriu a încercat să scape de arestul la domiciliu, însă se pare că veștile nu sunt în favoarea sa. Instanța a dispus prelungirea măsurii de arest, astfel că pilotul de raliuri va fi în continuare privat de libertate. Următorul termen de judecată are loc în data de 12 martie, atunci când Onoriu va afla dacă va mai rămâne sau nu în arest la domiciliu.

Citește și: Isabela Onoriu se plânge că nu mai reușește să scape de Daniel Onoriu. Pilotul încalcă ordinul de restricție

Daniel Onoriu a contestat decizia arestului la domiciliu. Când află dacă poate scăpa

Încă de acum două săptămâni, instanța a hotărât prelungirea arestului la domiciliu în ceea ce îl privește pe Daniel Onoriu. Pilotul a fost pentru prima dată arestat în urmă cu patru luni, în luna noiembrie a anului trecut, atunci când a ajuns după gratii. Ulterior, s-a dispus măsura arestului la domiciliu.

Pe Portalul Instanțelor de Judecată se arată faptul că pilotul de raliuri a fost nevoit să mai petreacă alte 30 de zile în arest la domiciliu, ca urmare a încălcării ordinului de restricție emis pe numele său și cerut de către soția sa, Isabela Onoriu.

Instanța a decis să prelungească perioada la data de 6 februarie, astfel că termenul se extinde până pe 12 martie, atunci când pilotul va afla dacă scapă de această măsură sau dacă va fi în continuare privat de libertate. Fosta lui parteneră, Isabela Onoriu, declara recent că pilotul nu ar respecta în continunare ordinul de restricție, făcând demersuri neîncetate pentru a lua legătura cu ea.

Citește și: Daniel Onoriu a fost eliberat din închisoare. Ce spune mama pilotului despre întreaga situație prin care a trecut fiul său

Daniel Onoriu a contestat decizia, însă a fost respins. Momentan, este în continuare privat de libertate

„Admite propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 11070/P/2022. Dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu luate față de inculpatul ONORIU DANIEL CĂTĂLIN”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Daniel Onoriu a avut dreptul de a contesta decizia judecătorilor, însă contestația i-a fost raspinsă ca fiind nefondată. Pilotul de raliuri e obligat să plătească și suma de 200 de lei, pentru cheltuieli de judecată.

„Respinge - ca nefondată - contestaţia formulată de inculpatul ONORIU DANIEL-CĂTĂLIN împotriva încheierii de şedinţă din data de 06.02.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti (..) Obligă pe contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat (..)”, se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Ameri Nasrin este gravidă! Fosta prezentatoare TV a făcut primele declarații despre sarcină: „S-a întâmplat fix după nun... Alexandra Velniciuc a ales să nu aibă copii până la vârsta de 42 de ani. Care a fost principalul motiv: „Mă felicit”...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x