Antena Căutare

Ce sfătuieste Dorian Popa și de ce nu a mai avut concediu de 5 ani. “Eu zic să se pună banii deoparte, cum a zis mamișor”

Dorian Popa este unul dintre artiștii apreciați de la noi, care reușește să cucerească prin șarm, voie bună și vorbe blânde. În plus, artistul a ajuns să strângă o avere și-și poate permite orice moft, însă nu a fost mereu așa.

colaj dorian popa Galerie
Dorian Popa sfătuiește oamenii să-și cam pună banii la saltea | Instagram

Cunoscut atât pentru vlogurile sale cât și pentru muzică și afaceri Dorian Popa precizează, potrivit Libertatea, că nu s-a născut bogat și că a avut momente când i-a fost extrem de greu.

Dorian Popa, despre cât de greu i-a fost când a pierdut 5000 de euro

Artistul își amintește de o întâmplare care i-a lăast un gust amar dar care i-a fost și o lecție de viață. Cu greu reușise să-și strângă bani să-și ia un ATV și apoi l-a împrumutat pe un prieten cu 5000 de euro, însă nu a mai recuperat decât 2000, cu țârâita.

Citește și:Dorian Popa a fost implicat într-un accident de mașină. Imagini cu bolidul de lux avariat serios. „Puteam să fim în râpă”

Articolul continuă după reclamă

Popa spune că i-a părut foarte rău după banii aceia, mai ales că era într-o perioadă dificilă a vieții lui, când rămăseseră doar el și mama lui și nu stăteau prea bine la capitolul finanțe.

Însă, acum situația s-a schimbat și artistul este implicat în diverse proiecte și câștigă bani aproape din orice. S-a mutat în casa visurlilor sale și își permite orice aroganță, pentru a-și satisface poftele.

Citește și: 25 de sfaturi de la experți în arta culinară care îți vor schimba viața

Însă, totul vine cu un preț, iar Dorian nu a mai plecat într-o vacanță de 5 ani. Acesta a explicat de ce nu a făcut asta.

Citește și:Ce nu i-ar interzice niciodată Dorian Popa iubitei sale, care îl susține, neconditionat, de 11 ani

Este într-adevăr un efort un pic mai mare, pentru că a fost o vară clasică, o vară de artiști, cu foarte multe concerte, a precizat Dorian Popa.

Nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu și să îmi doresc ca acest lucru să continue și în toamnă și să nu avem vreo surpriză neplăcută. Șantierele merg excepțional, chiar dacă efortul este un pic mai mare. Suntem aproape de final.

Deja clienții sunt extrem de încântați și abia așteaptă să se mute în căsuțe. Timpul pe care mi-l aloc mie, este timpul petrecut la muncă.

Pe mine asta mă bucură mai mult decât un concediu sau o ieșire în club, lucruri care mi se par că trebuiau făcute la o anumită vârstă și cred că le-a, făcut cu vârf și îndesat.

Nu am mai plecat în concediu de vreo 5 anișori de zile. Până mai deunăzi îmi doream să realizez lucruri.

Dacă în ultimul timp le-am realizat, acum mi-am dat seama că nu mai pot să plec în concediu pentru că, deși am realizat lucruri, habar nu avem ce se va întâmpla cu lumea în care trăim.

Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită și consideră că trebuie să își petreacă concediile la munte, la mare, în alte țări. Eu i-aș sfătui cât se poate de prietenește, să pună banii deoparte, așa cum spune mamișor, a declarat Dorian Popa, potrivit sursei menționată.

Ce a publicat Betty Blue pe Internet, la scurt timp de la zvonurile că tatăl său ar fi murit. Când va cânta alături de a... Anamaria Prodan, diamante pe mâna stângă. Ce postări urcă ea și medicul arab pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x