Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ce și-a pus Dani Mocanu pe acoperișul casei! Trecătorii privesc uluiți la vila manelistului

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România în prezent, cântărețul putându-se lăuda cu milioane de vizualizări și numeroase melodii de succes. Artistul a dezvăluit recent cum arată casa în care locuiește.

Cum arată casa lui Dani Mocanu

Aflat mai mereu în topurile preferințelor românilor pe YouTube, Dani Mocanu are din plin cu ce să se laude.

Cântărețul a lansat de curând piesa „Artileria” în colaborare cu celebrul Costi și proiectul s-a dovedit a fi unul de succes, fiindcă în aproximativ o lună videoclipul a adunat mai bine de 26 de milioane de vizualizări!

CUM ARATĂ CASA DIN PITEȘTI ÎN CARE LOCUIEȘTE DANI MOCANU

Și fiindcă numărul de afișări înseamnă venituri pentru orice artist, Dani Mocanu face o adevărată avere! În piesele sale, artistul vorbește despre dragoste, dușmani, suferință sau diferite lecții pe care viața ți le dă, de-a lungul timpului. Acest lucru pare să fie pe placul fanilor și astfel curg milioanele de vizualizări, dar și banii în conturi!

citește și: Suma colosală câștigată de Dani Mocanu zilnic! Ce venituri are artistul din YouTube

Cei de la socialblade.com au dezvăluit ce sume încasează zilnic Dani Mocanu din piesele sale și cifrele arată că manelistul face o adevărată avere. Acesta încasează zilnic între 200 și 4.600 de dolari, în funcție de numărul afișări.

Ce și-a pus Dani Mocanu pe acoperișul casei! Trecătorii privesc uluiți la vila manelistului

Dani Mocanu, în piscina din curtea vilei sale din Pitești (sursa foto: wowbiz.ro)

Tocmai de aceea nu ne miră faptul că artistul și-a construit un adevărat palat în preajma orașului Pitești, cu piscină, curte imensă, statui suflate cu aur și nu numai!

citește și: Dani Mocanu, filmat când sparge o mașină! „A recurs la perversiuni și m-a obligat să mă culc cu ea” | VIDEO

Și ca toată lumea să știe că acolo locuiește Dani Mocanu, manelistul și-a pus un blazon cu litera „M” și a avut grijă să aibă numele scris pe vilă.

În camera de zi, cântărețul are gresie cu sigla unui brand celebru și mobilier luxos, cu fotolii ce seamănă mai degrabă cu niște tronuri regale.

Recomandari