Căutare Live

Ce și-au spus Prințul Harry și Prințul William în timpul funerariilor bunicului lor

Un specialist în labio lectură a descifrat ce își spuneau Prințul William și Prințul Harry în timpul funerariilor bunicului lor, regretatul Prinț Philip.

Un specialist în labio lectură a descifrat ce își spuneau Prințul William și Prințul Harry în timpul funerariilor bunicului lor, regretatul Prinț Philip.

profimedia

Chiar dacă Prințul William și Prințul Harry nu au mers unul lângă celălat în timpul funerariilor Prințului Philip, cei doi frați au apucat să stea împreună imediat după marșul funerar.

Aceasta a fost prima dată când Prințul Harry și Prințul Philip au fost văzuți împreună de când Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au făcut niște declarații copleșitoare despre membrii familiei regale în interviul acordat pentru Oprah.

Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex nu s-au mai văzut de un an. În timpul marșului funerar, cei doi au fost despărțiți de vărul lor Prințul Peter Philips înainte de slujba de înmormântare și apoi au fost așezați departe unul de celălalt în capelă.

Un specialist în labio lectură a putut descifra ce vorbeau cei doi frați când au plecat de la înmormântare. Potrivit Page Six și Express, Prințul William i-ar fi zis fratelui său “Da, a fost minunat, nu-I așa”, iar Harry i-a spus “A fost așa cum și-a dorit”.

Citește și: Meghan Markle i-a lăsat Prințului Philip o amintitre la mormânt. Ce a insistat soția Prințului Harry să fie lăsat lângă coroană

La un moment dat, Prințul William a mai spus către fratele său “Slujba a fost absolut minunată și muzica”.

Motivul pentru care Prințul Harry și-ar putea prelungi șederea la Londra

Prințul Harry, deși a spus că se va întoarce acasă la soția lui, Meghan Markle imediat după înmormântarea regală, a decis să mai stea la Londra. Ducele de Sussex nu va pleca spre Los Angeles la data stabilită inițial.

Se pare că acesta ar avea un motiv întemeiat să mai rămână la Londra pentru câteva zile. La doar 3 zile după înmormântarea Prințului Philip, Regina Elizabeta va împlini 95 de ani, pe 21 aprilie. Iar nepotul ei, Prințul Harry, e posibil să mai rămână, pentru a o sărbători pe regină, aceasta fiind prima ei aniversare fără Ducele de Edinburgh.

Vineri, pe 16 aprilie, Harry a ieșit din carantină după ce s-a testat mai întâi pentru coronavirus, participând astfel la funerariile bunicului său, Prințul Philip. Dacă Ducele de Sussex va decide să o viziteze pe Regina Elizabeta de ziua ei, cu siguranță aceasta s-ar bucura nespus, în special în această perioadă, după pierderea soțului ei, Prințului Philip.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. De ce William și Harry nu au mers unul lângă altul în cortegiul funerar al Ducelui de Edinburgh

Cu toate acestea, încă nu s-a stabilit sigur când va fi plecarea Prințului Harry, care își dorește în același timp să se întoarcă cât mai repede la reședința sa din Santa Barbara, pentru a fi alături de soția lui însărcinată și fiul lor Archie, care va împlini 2 ani luna viitoare.

Ce a făcut Prințul Harry după înmormântarea Prințului Philip

După înmormântarea Prințului Philip, Harry nu a stat prea mult timp în compania familiei sale și s-a retras imediat la Reședința Familie Regale din Frogmore. Tatăl său avea, însă, în plan altceva.

Prințul Charles, tatăl lui Harry, avea în plan să stea de vorbă la o plimbare cu fiul său, înainte ca acesta să se retragă în carantină, însă soțul lui Meghan Markle a decis să plece mai devreme la Frogmore Cottage, după înmormântarea prințului Philip, potrivit dailymail.co.uk.

Atunci când Prințul Harry s-a întors din SUA avea obligația de a sta zece zile în carantină, însă cu acordul Guverunului a putut întrerupe izolarea pentru a participa la funeraliile bunicului său. Imediat după ceremonia de înmormântare, acesta s-a retras departe de familia sa, la Frogmore Cottage, chiar dacă avea în plan să poarte o discuție cu tatal său.

Misha, schimbarea de look care a impresionat internauții. Ce și-a făcut la păr fosta soție a lui Connect-R... Daniela Crudu, sutienul minuscul care nu a putut trece neobservat. Cum s-a lăsat fotografiată bruneta în vacanță: "...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x