Primul lucru pe care l-a făcut Prințul Harry după înmormântarea bunicului său, Prințul Philip

După înmormântarea Prințului Philip, Harry nu a stat prea mult timp în compania familiei sale și s-a retras imediat la Reședința Familie Regale din Frogmore. Tatăl său avea, însă, în plan altceva.

Prințul Harry

Getty

Prințul Charles, tatăl lui Harry, avea în plan să stea de vorbă la o plimbare cu fiul său, înainte ca acesta să se retragă în carantină, însă soțul lui Meghan Markle a decis să plece mai devreme la Frogmore Cottage, după înmormântarea prințului Philip, potrivit dailymail.co.uk.

Atunci când Prințul Harry s-a întors din SUA avea obligația de a sta zece zile în carantină, însă cu acordul Guverunului a putut întrerupe izolarea pentru a aprticipa la funeraliile bunicului său. Imediat după ceremonia de înmormântare, acesta s-a retras departe de familia sa, la Frogmore Cottage, chiar dacă avea în plan să poarte o discuție cu tatal său.

Citește și: Meghan Markle i-a lăsat Prințului Philip o amintitre la mormânt. Ce a insistat soția Prințului Harry să fie lăsat lângă coroană

Se pare că Prințul Charles nu lasă să treacă așa ușor venirea fiului său în Regatul Unit după interviul controversat de la Oprah Winfrey, motiv pentru care se va duce în vizită la fiul său pentru a vorbi, spun surse regale.

De ce William și Harry nu au mers unul lângă altul în cortegiul funerar al Ducelui de Edinburgh

La înmormântarea Prințului Philip, William și Harry bifat prima apariție publică după ce fiul cel mic al Prințesei Diana a decis să părăsească Marea Britanie.

Dar, deși probabil amândoi și-ar fi dorit să stea unul lângă altul la înmormântarea bunicului lor, Prințul Philip, cei doi au fost separați de către Peter Phillips, fiul lui Anne.

S-a întâmplat în timp ce frații se îndreptau spre Capela Sf. George de la Castelul Windsor, locația unde soțul Reginei Elisabeta a II-a se va odihni pe veci.

Citește și: Ultimele cuvinte pe care Regina Elisabeta a II-a i le-a scris Prințului Philip. I-a adus un omagiu special în Capelă

În timpul slujbei, Prinții William și Harry au stat, de asemenea, unul în fața altuia. Ducele de Cambridge s-a așezat lângă vărul său, Peter, în timp ce Harry a ocupat locul de lângă Lordul Snowdon.

Palatul Buckingham nu a explicat de ce a ales ca cei doi frați să nu stea unul lângă altul, însă decizia îi aparține în întregime Reginei Elisabeta.

Cu toate că nu au putut merge unul lângă altul în cortegiul Prințului Philip, William și Harry s-au întors împreună la Palat. Cortegiul funerar, în fruntea căruia s-au aflat prinţul Charles şi prinţesa Anne, a pornit de la Castelul Windsor spre Capela St. George pe muzica de fanfară aleasă de însuşi Ducele de Edinburgh. În curtea castelului s-a aflat şi trăsura lui, pe banchetă fiind puse şapca şi mănuşile sale.

Citește și: Gestul lui Meghan Markle în ziua înmormântării Prințului Philip. Cum îl va omagia aceasta pe soțul Reginei Elisabeta a II-a

Prinţii Charles, Andrew, Edward şi prinţesa Anne, cei patru copii ai Ducelui de Edinburgh, precum şi Prinţii William şi Harry, nepoţi ai lui, au condus sicriul pe acest drum, urmaţi de Regina Elizabeta a II-a, aflată împreună cu o doamnă de onoare în Bentley-ul oficial.

În salve de tun şi clopote, cortegiul s-a deplasat pe domeniul Windsor. Ceilalţi invitaţi să participe la ceremonie, inclusiv Ducesele de Cambridge şi de Cornwall, au aşteptat cortegiul la capelă. Regina a intrat prima în capelă, pe o altă uşă decât cea principală.

Ultimele știri