Căutare Live

Ce sume primește Cătălin Crișan din drepturile de autor, după 35 de ani de muncă. Ce planuri de viitor are artistul

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României, iar de curând a dezvăluit ce sume a câștigat în urmă cu trei luni din drepturile de autor. Mai mult, acesta a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are.

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României, iar de curând a dezvăluit ce sume a câștigat în urmă cu trei luni din drepturile de autor. Mai mult, acesta a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are.

Antena 1/ iUmor

Cătălin Crișan a reușit până la 54 de ani să fie cunoscut în toată România, dar și în străinătate prin arta sa.

Acesta are o carieră în spate de peste 35 de ani și se poate mândri cu o viață împlinită. El a dezvăluit de curând ce sumă modică a putut să primească din drepturile de autor, după peste trei decenii de muncă.

Câți bani a câștigat Cătălin Crișan din drepturile de autor și ce planuri de viitor are

Cătălin Crișan a dezvăluit într-un interviu suma mică pe care a primit-o ca răsplată, din drepturile de autor. Acesta a recunoscut că în urmă cu trei luni a primit 71 de lei, după ce a cântat 646 de melodii, în cariera sa de peste 35 de ani, potrivit Libertatea.

„Viața mea artistică continuă. Spun „continuă” pentru că în această perioadă de doi ani n-am stat…Am scris melodii pentru Alin Stoica, prim-tenor al Operei Naționale, pentru prietenul meu de-o viață, Cornel Palade, pentru mine, pentru Natalia Guberna.

Am scris a doua piesă de teatru și sunt la mijlocul primului meu roman. Așadar, cred că am răspuns la primele două întrebări dintre cele trei ale primului punct. Noutățile sunt: pregătesc un turneu în toată țara, și nu numai, LIVE cu orchestră, reîncep repetițiile cu piesa de teatru, vreau să termin romanul și să-l public, să lansez cele două albume cu cele douăzeci și patru de piese, care „zac” pe masă de doi ani”, a spus artistul.

Citește și: iUmor, 5 mai 2021. Cătălin Crișan a refuzat să îi ia la roast pe alții și a făcut auto-roast

Cu ce se ocupă Daria Crișan, fiica lui Cătălin Crișan

Daria Crișan a intrat inițial la Medicină, însă a considerat că mai mult i se potrivește arta, așa că a lăsat Facultatea de Medicină pentru a se concentra asupra Facultății de Teatru.

În prezent, Daria este colegă de facultate cu un alt tânăr care îi moștenește talentul tatălui său, și anume Radu Ștefan Bănică. Daria Crișan și Radu Ștefan Bănică au anunțat, în urmă cu ceva timp, că pregătesc un proiect muzical împreună, iar fanii așteaptă cu nerăbdare rezultatul.

Referitor la muzică, frumoasa Daria Crișan a intrat în atenția publicului, încă de când era copil și participa la diverse festivaluri.

Tatăl Dariei nu a ratat ocazia niciodată să-și laude pe bună dreptate fiica. „Și ea cântă, și chiar a câștigat mai multe premii la festivaluri de muzică. Are o voce senzațională și nu zic asta că sunt tatăl ei”, spunea Cătălin Crișan despre Daria, în urmă cu un an, potrivit Click!

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan, totul despre relația cu tatăl ei: ”Tata este foarte critic cu mine”

Raymond și Tina de la MPFM sezonul 3 s-ar fi despărțit. Bărbatul susține că nu mai este într-o relație cu ea... Jador, schimb de replici cu primarul Timișoarei. Ce acuzații a adus manelistul, după ce nu a mai putut cânta la Filarmon...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x