Antena Căutare

iUmor, 5 mai 2021. Cătălin Crișan a refuzat să îi ia la roast pe alții și a făcut auto-roast

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Cătălin Crișan s-a lăudat în culise că știe să spună glume proaste, așa că a venit să le demonstreze și juraților.

catalin crisan iumor Galerie
iUmor, 5 mai 2021. Cătălin Crișan | antena 1

Cântărețul Cătălin Crișan a venit la iUmor pregătit să îi uimească pe jurați cu un text scris în totalitate de el și se mândrește cu acest lucru.

“Cătălin Crișan, despre care la un moment dat mi-a povestit Gabriel Cotabiță că este de departe cel mai șăgalnic personaj pe care l-a cunoscut vreodată”, spune Mihai Bendeac.

“Mi s-a sugerat să fiu deștept, spotan, ironic, dur. Nu pot să fac chestia asta pentru că n-aș fi eu”, spune Cătălin.

“Cătălin Crișan a dat dovadă de un bun simț natural. Nu pot să-l atac. Chiar am apreciat faptul că a refuzat să facă roast”, spune Cheloo.

Citește și: iUmor,21 aprilie 2021.Madonna, mai dezinvoltă ca oricând,face un roast istoric acid.“Nu-mi explic de ce te comporți like a virgin”

“Pentru cine nu mă cunoaște, eu în concertele mele dansez foarte mult. Mă rog, e un tertip ca să maschez lipsa vocii”, spune artistul.

Cătălin Crișan s-a gândit că cel mai bine s-ar putea lua la roast pe sine pentru că despre el știe cel mai multe lucruri. Așa că a adus în fața juraților iUmor diverse povești din cariera sa, unele jenante și unele chiar foarte amuzante.

“Acum vreo 6 ani eram singurul invitat dintr-un concert mare, dar mare de tot, într-o comună din România. Aveam emoții ca de fiecare dată, numai că aici era ușor atipic pentru că mă durea foarte tare stomacul”, povestește Cătălin.

Auto-roast-ul de senzație al lui Cătălin Crișan

“Nu voiam să îmbogățesc scena cu un décor care în mod sigur nu părea adecvat”, spune Cătălin Crișan.

Cântărețul a început să vorbească și despre iubita lui, despre care a povestit că este cu 15 ani mai în vârstă decât el, dar care arată foarte bine. Cu toate acestea, lumea tot despre el crede că e bătrân.

“Când am intrat cu ea în teatru, doamna cabinieră, cu o voce chiar foarte drăguță, zice: Să vă trăiască fata”, spune Cătălin.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Gina Felea stârnește hohote de râs, dar și admirația lui Mihai Bendeac. “S-a produs sărutul sezonului”

Artistul povestește că deși în România poate nu este așa cunoscut, în străinătate e mai faimos și a povestit o întâmplare din Dublin. Se pare că fusese confundat cu Adrian Enache.

“Domnul Crișan, apreciez eleganța, apreciez faptul că ați venit zâmbind ”, spune Cheloo.

“În viața mea, în 34 de ani de carieră, nici în viața private, dar mai ales în viața publică, nu m-am luat de nimeni”, a povestit Cătălin Crișan în culise.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021. Ecaterina Andronescu vine la iUmor pregătită să-i scoată la tablă pe jurați... iUmor, 5 mai 2021. Damian Drăghici, pus pe distracție, a intrat în scena iUmor pregătit să dărâme constructele sociale...
Video iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! Sambata, 16.09.2023, 23:30
Video recomandate
Medicool sezonul 5, 23 septembrie 2023. Dinții se pot albi cu bicarbonat de sodiu. Un mit adevărat sau fals?
Medicool sezonul 5, 23 septembrie 2023. Dinții se pot albi cu bicarbonat de sodiu. Un mit adevărat sau fals? Sambata, 23.09.2023, 13:12
Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

Cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

Vineri, 22.09.2023, 11:05
Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Joi, 21.09.2023, 10:06
Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru, una dintre cele mai importante figuri din comedia românească, revine pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la ora 20:00.

Miercuri, 20.09.2023, 10:42
Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, care a fost a fost lider de audiență atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cât şi la nivel urban a adus în faţa juraţilor – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo concurenţi cu numere de umor care mai de care mai interesante.

Luni, 18.09.2023, 17:46
x