Ce surpriză îi pregătește Gabriela Prisăcariu lui Dani Oțil de Ziua Îndrăgostiților. Blondina are planuri mari

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt unul dintre cele mai faimoase și solide cupluri din showbiz. Matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani și iubita lui sunt extrem de îndrăgostiți și se pregătesc să sărbătorească acest lucru.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au împlinit recent 2 ani de relație.

instagram

Înainte de Ziua Îndrăgostiților, frumoasa blondină îi pregătește o surpriză lui Dani, iubitul ei, pentru a sărbători așa cum se cuvine dragostea ce-i leagă. După frumoasele vacanțe împreună, cea exotică și cea de la munte, cei doi nu încetează să își demonstreze unul altuia cât de mult se iubesc.

De aceea, blondina dorește să profite de această ocazie specială pentru a face ceva deosebit de Ziua Îndrăgostiților. Pe Insta Stories, Gabriela a povestit că a găsit un salon de masaj care oferă cuplurilor îndrăgostite oportunitatea să facă un masaj cu ciocolată caldă.

Ea a precizat:

“Dani, am un cadou pentru tine. Masaj cu ciocolată caldă. Este masaj de cuplu. Deci nu pot să vin singură, am nevoie de tine”.

Frumosul model a postat apoi și o fotografie pe contul ei de Instagram cu peste 100.000 de urmăritori. Ea s-a pozat în pat, cu picioarele sale lungi la vedere, ținând în mână o inimioară mușcată din ciocolată pe care scrie “Te iubesc!”. Fotografia cu picioarele ei sexy la vedere a strâns peste 2.000 de aprecieri.

Cum se menține în formă Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu, fosta câștigătoare a Supermodels by Cătălin Botezatu, formează cu Dani Oțil unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz.

Citește și: Îmbrăcată în cei mai mulați colanți, în sala de fitness. Cum arată abdomenul perfect al Gabrielei Prisăcariu

Între frumoasa blondă și prezentatorul TV există multe diferențe pe care alții le-ar considera impedimente, cum ar fi diferența de vârstă și cea de înălțime. Gabriela este cu 12 ani mai mica decât Dani. Frumoasa lui logodnică este cu 5 centimetri mai înaltă decât el, având 1.80 metri. În ciuda tuturor diferențelor, cei doi sunt mai fericiți ca oricând.

Absolventa de la Drept continua să profeseze în lumea modei, păstrându-și corpul de invidiat. Gabriela mărturisește că nu a avut niciodată probleme cu greutatea și încearcă mereu să mănânce pe cât de sănătos poate. Evită mâncărurile fast food și se declară o răsfățată pentru că mănâncă cele mai bune mâncăruri pregătite de mama sa.

Citește și: Dani Oțil si Gabriela Prisăcariu își surprind fanii cu o nouă imagine fierbinte: „Nu e o poză indecentă. E metodă de prim ajutor"

Frumoasa blondă cântărește aproximativ 58 kg, greutatea ideală pentru înălțimea ei. Când vine vorba de sport, Gabriela mărturisește că nu face sport de performanță, dar merge la sală când are timp și se antrenează singură. Aparent vedeta reușește să arate așa bine pentru că știe cum să se mențină în formă, potrivit 2daynews.

Relația frumoasă dintre Dani și Gabriela

Dani Oțil a povestit în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" despre momentele și peripețiile pe care le-a trăit înainte să o ceară pe Gabriela de soție.

Relația dintre cei doi este una foarte serioasă, iar recent au împlinit doi ani. Prezentatorul TV este foarte mândru de iubita lui și o răsfață de câte ori are ocazia.

Gabriela Priscăriu a fost cerută de soție în Mexic, înainte de pandemie, iar momentul a fost unul de-a dreptul emoționant și frumos. Logodnica lui Dani Oțil a primit un inel spectaculos, care i-a bucurat sufletul.

Ultimele știri