Dani Oțil si Gabriela Prisăcariu își surprind fanii cu o nouă imagine fierbinte: „Nu e o poză indecentă. E metodă de prim ajutor"

Dani Oțil și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu își surprind fanii cu o nouă fotografie fierbinte din vacanță, realizată într-o barcă. Prezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani a postat imaginea pe rețelele sociale.

Dani Oțil și Gabriela Priscăriu au surprins cu o nouă fotografie fierbinte din Maldive

Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au pozat îmbrățișați, pe prova unei bărci. Cei doi, în costume de baie, s-au pozat întinși pe puntea bărcii, iar prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a descris imaginea cu o notă plină de umor.

„Bine... Încă una și gata
Nu... Nu este o poză indecentă, este o metodă de prim ajutor în cazul hipotermiei suferite la scufundări”, a scris Dani Oțil, alături de fotografia cu logodnica lui.

Se pare că descrierea lui Dani vine cu scopul de a închide gura criticilor. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia sesizând umorul lui Dani și fiind în același timp plăcut surprinși de fotografia de tablou realizată de cei doi: „Sunteți foarte frumoși împreună”, „Și acum cineva o să te întrebe cine a făcut poza”, „Sublimi”, „Asta da poză”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, fotografii de revistă în vacanța din Maldive

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat să-și petreacă vacanța de iarnă în Maldive și au postat fotografii senzuale, care au stârnit reacțiile urmăritorilor.

Citește și: Poza controversată a lui Dani Oțil cu logodnica sa a stârnit vâlvă. Ce răspuns îi dă matinalul de la Neatza lui Mircea Badea

Una dintre pozele postate de cuplu pe rețelele sociale a stârnit și unele comentarii răutăcioase, sau ironice. Gabriela Prisăcariu și-a expus corpul perfect în mai multe costume de baie care mai de care mai sexy. Cel mai senzual costum este unul roșu, din două piese, pe care diva l-a purtat fără sutien, lăsându-și astfel bustul la vedere.

Fotografia controversată care a stârnit comentarii

Mircea Badea s-a întrebat la emisiunea „În gura presei” cine le-a făcut fotografia în care sânul dezgolit al Gabrielei Prisăcariu este acoperit de palma logodnicului său.

Citește și: Iubita lui Dani Oțil a întors toate privirile în Maldive! Ce bikini îndrăzneț a ales Gabriela Prisăcariu

Dani nu a ratat ocazia să explice că fotografiile sunt realizate cu ajutorul unui trepied mic, de luat în vacanță:

„Având în vedere că gluma asta e una din glumele mele preferate, o fac de când lumea a luat-o razna cu influencing-ul, și când nu știam de ce oamenii stau în cadă împreună și cineva îi fotografiază”, a spus Dani Oțil, care a recreat acea fotografie, într-o versiune proprie.

Dani Oțil a luat costumul „buclucaș” al Gabrielei și a făcut schimb de roluri cu logodnica sa, ea fiind de data aceasta cea care îi acoperă pieptul lui Dani.

„Am rezolvat! Nu a plăcut originala!”, a descris Dani cea de-a doua fotografie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire și formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din lumea showbizului românesc.

La începutul anului 2020, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa sa iubită, fotomodelul Gabriela Prisăcariu.

Ultimele știri