Ce ținută a ales să poarte Karmen de Ziua Îndrăgostiților. Detaliul observat de fani

Karmen nu încetează să își surprindă admiratorii. Recent, frumoasa brunetă a îmbrăcat o ținută spectaculoasă de Ziua Îndrăgostiților.

Ce ținută a ales să poarte Karmen de Ziua Îndrăgostiților

Instagram/karmen

Karmen, fiica lui Adrian Minune este de fiecare dată o apariție spectaculoasă. De Ziua Îndrăgostiților, cântăreața a decis să ducă totul la un alt nivel, așa că a pus pe ea o ținută de gală.

Cum arată ținuta pe care Karmen Simionescu a ales să o poarte de Ziua Îndrăgostiților

Karmen este una dintre cele mai frumoase femei din România. Profilul său de Instagram este plin cu fotografii care mai de care mai spectaculoase, în care fanii au ocazia să o admire și să o vadă în toată splendoarea. Pentru că recent toată lumea a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților, Karmen nu putea să rateze oportunitatea de a posta o fotografie cu această ocazie.

Ținuta pe care frumoasa brunetă a ales să o poarte este una de-a dreptul fantastică. Fanii au putut observa faptul că artista debordează de eleganță și de sex-appeal. În partea de sus, vedeta poartă o bluză bej cu mâneci bufante. Pentru că topul este dotat cu un decolteu adând, bustul generos al cântăreței iese în evidență.

Femeile care o admiră pe brunetă și care își inspiră ținutele de la ea, sunt întotdeuna curioase să afle care sunt magazinele de unde vedeta lor preferată face cumpărăturile. Ele nu au ezitat să o întrebe în secțiunea de comentarii de unde și-a achiziționat bluza, dovadă că acesta a fost detaliul care a atras cel mai mult atenția.

Citește și: Karmen, fiica lui Adrian Minune, s-a decis să își schimbe look-ul. Ce și-a făcut la păr artista și cum au reacționat fanii

Pentru că este conștientă de calitățile sale fizice, starleta postează aproape zilnic pe contul său oficial de Instagram fotografii care mai de care mai provocatoare. La cei 23 de ani ai săi, vedeta are toate motivele să își etaleze trupul impecabil.

Deși a trecut printr-o naștere, Carmen Simionescu se laudă cu o formă fizică impresionantă și nu a luat deloc în greutate. Superba brunetă este mamica tânără a unei fetițe care i-a moștenit în întregime frumusețea debordantă.

Fiica lui Adrian Minune a adus-o pe lume pe micuța Sofia Maria Rossa în luna august a anului 2019. Fanii nu se mai satură de fotografiile pe care ea le postează cu cea mică și care este deja o veritabilă prințesă.

Ultimele știri