Karmen, fiica lui Adrian Minune, s-a decis să își schimbe look-ul. Ce și-a făcut la păr artista și cum au reacționat fanii

Karmen, fiica lui Adrian Minune, și-a surprins prietenii din mediul online cu o schimbare de look. Artista a apelat la o nouă coafură, care i se potrivește de minune.

Karmen și-a făcut părul creț și i se potrivește de minune

Instagram

Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, este fiica lui Adrian Minune și a devenit cunoscută datorită vocii sale spectaculoare, cu care a impresionat un număr mare de public încă din prima clipă.

Artista i-a călcat pe urme tatălui său și a moștenit pasiunea pentru muzică de la el. Aceasta a ales un alt stil muzical, care este foarte diferit de cel al bărbatului care a crescut-o.

Adrian Minune se mândrește cu o fiică extrem de talentată, dar și foarte frumoasă, iar acest lucru este vizibil din imaginile sale publicate pe rețelele sociale.

Deși are o familie minunată și o fetiță care îi ocupă foarte mult timp, Karmen se ocupă tot timpul de aspectul său fizic și de aparițiile sale, care sunt impecabile întotdeauna.

Citește și: Reacția fanilor când au văzut cea mai recentă poză cu fetița lui Karmen. Cât de frumoasă e nepoata lui Adrian Minune

Vedeta surprinde mereu prin felul ei de-a fi și aspectul plăcut, însă a decis să le facă o surpriză de proporții mari prietenilor virtuali, care au rămas cu gura căscată după ce i-au văzut schimbarea de look.

Schimbarea de look la care a apelat Karmen

Recent, frumoasa cântăreață a pus pe jar cei 575.000 de urmăritori de pe Instagram când s-a afișat cu noua coafură. Karmen a apelat la un look îndrăzneț și a uimit încă din prima clipă pe rețelele sociale.

Artista și-a făcut părul creț și i se potrivește de minune, iar acest lucru l-au afirmat chiar și cei care o urmăresc pe platformele digitale. Fiica lui Adrian Minune este de-a dreptul o frumusețe răpitoare și posesoarea unor trăsături senzaționale.

Pe lângă noua coafură, Karmen a ieșit în evidență și prin ținuta sa spectaculoasă, care reprezintă o alegere îndrăzneață în materie de modă. Aceasta a asortat la o rochie mulată și crem, o haină de blană roșie ce îi pune într-o lumină bună noul look, trăsăturile frumoase ale feței și formele provocatoare.

Imaginea a strâns rapid aproape 13.000 de aprecieri, semn că artista este îndrăgită și apreciată de un număr mare de persoane.

Noua coafură a cântăreaței i-a surprins într-un mod pozitiv pe prietenii săi virtuali și a primit o mulțime de complimente. Fanii au ținut neapărat să îi spună că părul creț o prinde foarte bine și că este superbă.

Citește și: Karmen, rochia care îi lasă la vedere trupul impecabil. Ce detaliu au observat fanii

"Ce frumos îți stă cu părul așa!" sau "O artistă superba, elegantă și rafinată", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să o felicite pentru modul în care arată.

Karmen se mândrește cu o fetiță superbă

Artista publică des imagini cu micuța ei de un an și 6 luni. Karmen se mândrește cu o fiică superbă, care înduioșează inima prietenilor săi virtuali.

Micuța Sofia Maria Rossa îi bucură sufletul în fiecare zi cântăreței, care a devenit o mămică fericită și împlinită odată cu venirea ei pe lume.

Ultimele știri