Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Alina Ceuşan se pregăteşte intens pentru venirea pe lume a băieţelului ei! Ce face bloggerița înainte să nască! | Video

Cea mai cool mămică din showbiz, Alina Ceuşan, este în culmea fericirii! Celebra bloggeriţă aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copilaş.

După un an de la nunta cu Raul Tișa, bărbatul care îi este alături mai bine de opt ani, blondina se pregăteşte intens pentru cea mai frumoasă etapă din viaţa sa!

Adda și Cătălin Rizea, aniversarea căsniciei! Cuplul a sărbătorit patru ani de la nuntă! Cum arăta artista îmbrăcată în mireasă! |Foto

Bloggerița așteapta cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copilaș. După un an de la nunta cu Raul Țișa, barbatul care îi este alături de mai bine de opt ani, blondina se pregatește intens pentru cea mai frumoasă etapă din viața sa.

Probabil ca băiețelul Alinei Ceușan va fi cel mai fashionist copilaș. Vedeta s-a abținut cu greu să nu cumpere lucrușoare pentru puișorul ei, însă totul se va schimba în doar câteva luni.

Cu siguranță Alina Ceușan va trebui să își reorganizeze dressingul imens pentru a-i face loc și băiețelului ei.

Alina Ceușan a participat la Asia Express

Adrian Cristea, surprins cu o blondă! Cum arată tânăra care l-a făcut pe fotbalist să fie tot un zâmbet | Video

Alina Ceușan a avut un an plin. A concurat în Asia Express unde a făcut față tuturor obstacolelor si probelor, alături de prietena ei cea mai buna, Carmen Grebenișan, iar la în întoarcere a si rămas însărcinată. De când a anunțat ca este gravida toatra lumea a vrut sa afle ce va avea, fetiță sau băiețel.

Dupa ce a păstrat misterul câteva saptămâni, Alina a anunțat că va fi maă de băiat. Blondina își dorește ca băiețelul ei sa moșteneasca totul de la tatăl lui.

Urmăriti mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari