Alina Ceuşan se pregăteşte intens pentru venirea pe lume a băieţelului ei! Ce face bloggerița înainte să nască! | Video

Cea mai cool mămică din showbiz, Alina Ceuşan, este în culmea fericirii! Celebra bloggeriţă aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copilaş.

După un an de la nunta cu Raul Tișa, bărbatul care îi este alături mai bine de opt ani, blondina se pregăteşte intens pentru cea mai frumoasă etapă din viaţa sa!

Adda și Cătălin Rizea, aniversarea căsniciei! Cuplul a sărbătorit patru ani de la nuntă! Cum arăta artista îmbrăcată în mireasă! |Foto

Bloggerița așteapta cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copilaș. După un an de la nunta cu Raul Țișa, barbatul care îi este alături de mai bine de opt ani, blondina se pregatește intens pentru cea mai frumoasă etapă din viața sa.

Probabil ca băiețelul Alinei Ceușan va fi cel mai fashionist copilaș. Vedeta s-a abținut cu greu să nu cumpere lucrușoare pentru puișorul ei, însă totul se va schimba în doar câteva luni.

Cu siguranță Alina Ceușan va trebui să își reorganizeze dressingul imens pentru a-i face loc și băiețelului ei.

Alina Ceușan a participat la Asia Express

Adrian Cristea, surprins cu o blondă! Cum arată tânăra care l-a făcut pe fotbalist să fie tot un zâmbet | Video

Alina Ceușan a avut un an plin. A concurat în Asia Express unde a făcut față tuturor obstacolelor si probelor, alături de prietena ei cea mai buna, Carmen Grebenișan, iar la în întoarcere a si rămas însărcinată. De când a anunțat ca este gravida toatra lumea a vrut sa afle ce va avea, fetiță sau băiețel.

Dupa ce a păstrat misterul câteva saptămâni, Alina a anunțat că va fi maă de băiat. Blondina își dorește ca băiețelul ei sa moșteneasca totul de la tatăl lui.

Urmăriti mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri