Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Adda și Cătălin Rizea, aniversarea căsniciei! Cuplul a sărbătorit patru ani de la nuntă! Cum arăta artista îmbrăcată în mireasă! |Foto

Adda și Cătălin Rizea aniversează patru ani de la nuntă. Cum arăta cuplul în ziua marelui eveniment și cum a fost rochia de mireasă a artistei.

Adda și Cătălin Rizea, aniversarea căsniciei! Cuplul a sărbătorit patru ani de la nuntă!

instagram

Adda și Cătălin Rizea trăiesc o zi importantă. Cuplul sărbătorește patru ani de la marele eveniment din viața lor, nunta.

Interviu exclusiv! Detalii neștiute despre viața Addei: "Am câștigat 300 de lei după ce am compus o melodie! Au fost primii bani pe care i-am făcut eu!"

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, mai ales după participarea lor la celebrul show " Asia Express", unde au fost urmăriți de foarte mulți telespectatori, pe care i-au cucerit cu farmecul si naturalețea lor.

Adda și Cătălin Rizea, aniversarea căsniciei! Cuplul a sărbătorit patru ani de la nuntă! Cum arăta artista îmbrăcată în mireasă! |Foto

Adda și Cătălin Rizea sărbatoresc patru ani de la nuntă

Adda și Cătălin sărbătoresc astăzi un eveniment extrem de important. Au trecut patru ani de când și-au unit destinele, astfel celebrul cuplu a împărtășit momentul cu admiratorii lor de pe rețelele de socializare.

Cătălin Rizea îi este manager și impresar artistei, astfel că cei doi sunt împreună atât in viața de cuplu cât și în cea profesională. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și se iubesc la fel ca în prima zi. Au împreună și un băiețel.

Îți mai aduci aminte cum arăta Adda când era însărcinată? |Galerie foto

Adda a fost cerută de soție pe data 12 aprilie 2015 într-un mod amuzant. El și-ar fi dorit să fie ceva special, dar nu a fost să fie. Acum, cei doi se bucură de succes pe toate planurile și își fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor.

Astăzi, Adda a postat o fotografie din ziua nunții însoțită de un mesaj specific. Reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor.

"4 ani ❤️ La multi ani noua! 🥂 @rizea_catalin88", a scris Adda în dreptul imaginii cu soțul ei de pe Instagram.

4 ani ❤️ La multi ani noua! 🥂 @rizea_catalin88

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda) pe

Recomandari