Cum arată Thylane Blondeau într-o rochie cu paiete, semi-transparentă. Cea mai frumoasă "fetiță" din lume, apariție covârșitoare

În urmă cu ceva ani atunci când omenirea s-a îndrăgostit iremediabil de „cea mai frumoasă fetiță din lume”, nimeni nu se gândea că Thylane Blondeau urema să rămână un etalon al frumuseții chiar și mulți ani mai târziu.Iată cum arată modelul francez în prezent, într-o rochie îndrăzneață

Cea mai frumoasă "fetiță" din lume, apariție covârșitoare. Cum arată Thylane Blondeau într-o rochie cu paiete, semi-transparrentă

Hepta

La vârsta 19 ani, Thylane Blondeau întoarce priviri pe stradă și se bucură deja de o carieră de succes. Pozele cu ea au impresionat o lume întreagă în copilărie, când a fost denumită "cea mai frumoasă eftiță din lume", și continuă să o facă. În urmă cu doi ani, ajunsă la vârsta de 17 ani, Thylane a câștigat din nou titlul de „cea mai frumoasă fată din lume”.

Franțuzoaica a debutat în modeling încă de la vârsta de patru ani, ceea ce o facă să aibă deja o carierăde 12 ani în domeniu.

A prezentat pentru marile case de modă, printre care și Jean Paul Gaultier. Azi, Thylane este o adolescentă ce se pregătește să devină femeie și cu siguranță drumul său către faimă nu se oprește aici.

Citește și: Tinerețe fără bătrânețe pentru Claudia Schiffer? Așa arăta în 1994. Spune-ne dacă vezi vreo diferență cu aspectul din 2020​​​​​​​

Modelul francez, Thylane Blondeau, a devenit o femeie extrem de apreciată, adunând o comunitate de 3,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Fetița care a cucerit întreaga planetă cu drăgălășenia ei s-a transformat acum într-o tânără răpitoare! Iată cum arată Thylane Blondeau într-o rochie cu paiete, semi-transparrentă

Judecată de la o vârstă fragedă pentru felul în care pozează

Fiica fotbalistului Patrick Blondeau și a designerului Veronika Loubryand, Thylane a pășit pe podiumul de modă pentru numele celebre din industrie, precum Jean Paul Gaultier sau Dolce Gabbana. În plus, este ambasadoare L’Oreal și imaginea parfumului Lolita Lempicka.

Şi-a început cariera de model încă de la patru ani, când a fost descoperită pe stradă chiar de designerul Jean Paul Gaultier, potrivit paginii oficiale a acesteia. De-a lungul anilor, frumusețea ei a reușit să atragă atenția și mai mult, având la vârsta de nouă ani un pictorial de mare success în revista Vogue, care de altfel a generat controverse reale din cauza vârstei ei mici.

Supranumită "viitoarea Kate Moss", fetiţa a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internationale.

Citește și: Jennifer Lopez a pozat nud la 51 de ani. Corpul vedetei nu mai e acum un mister pentru nimeni

La vârsta de 10 ani, Thylane Blondeau a fost protagonista unui scandal, după ce a apărut pe coperta revistei Vogue, declanşând o adevarată dezbatere internatională: "e normal pentru un copil să fie sexualizat într-un asemenea mod şi să interpreteze un rol de adult?"

La 3 ani de la scandalul care a adus critici dure revistei Vogue, Thylane Blondeau a apărut pe coperta altei reviste franceze – Jalouse, însă apariţiile ei pe paginile diverselor reviste nu este vazuta cu ochi buni nici de parintii din Franta. "Este prea mica, acesta e un job de adult. E imposibil sa apari asa" sau "Parintii o manipuleaza si profita de pe urma ei" sunt cateva dintre comentariile de pe retelele de socializare.

Thylane Léna-Rose Blondeau și-a făcut debutul la New York Fashion Week ca model, unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. În 2015, tânăra a debutat şi în cinematrografie, ea jucând un rol în filmul “Belle et Sebastien, l’aventure continue, care a fost prezentat şi la Cannes.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri