Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Celebrul bucătar Salt Bae, cucerit de o blondă din România! Imagini incendiare cu cei doi, în Dubai

Imagini de senzație au fost surprinse recent în Dubai! Loredana Chivu a reușit să-i atragă atenție celebrului bucătar Salt Bae (Nusret Gökçe) și imaginile cu cei doi au devenit instant virale.

Celebrul chef Nusret Gökçe, cunoscut publicului drept Salt Bae

sursa foto: Shutterstock

Loredana Chivu, celebra fostă asistentă TV, se bucură de o vacanță superbă în Dubai. Focoasa blondină și-a bucurat din plin fanii cu imagini în care apare purtând costume de baie minuscule și bucurându-se de soarele arzător.

Totuși, în cadrul unor InstaStory-uri, Loredana Chivu s-a filmat în timp ce dansează și se distrează alături de celebrul chef Nusret Gökçe, cunoscut publicului drept Salt Bae! Mai mult decât atât, acesta a servit-o personal pe frumoasa blondină!

Loredana Chivu s-a filmat în compania lui Salt Bae (Nusret Gökçe), în Dubai

Așa cum era de așteptat, imaginile postate de vedeta din România au făcut senzație și au adunat instant numeroase reacții din partea fanilor.

Nusret Gökçe este un celebru bucătar turc, deținător al unui lanț de restaurante de lux. La Nusr-Et merg vedete și milionari din întreaga lume, pentru a savura o friptură savuroasă. Dar ceea ce l-a făcut cunoscut pe chef este porecla de Salt Bae, primită pentru modul „artistic” în care toarnă sarea pe bucatele pe care le pregătește pentru oaspeții și clienții săi.

citește și: Loredana Chivu, imagine în care poartă un costum de baie mult prea mic pentru formele ei voluptoase. Diva a făcut furori pe plajă

Ca un adevărat cascador al bucătăriei, Nusret Gökçe transformă de fiecare data gătitul într-un adevărat spectacol.

Nusret Gökçe și Loredana Chivu, făcând o poză împreună la restaurantul Nusr-Et din Dubai

Nusret Gökçe (Salt Bae) și Loredana Chivu

Chiar dacă acum este extrem de cunoscut și bogat, Salt Bae nu a avut o viață ușoară. Acesta s-a născut în Erzurum (Turcia), într-o familie modestă de kurzi.

Tatăl său era miner și, din pricina neajunsurilor și a situației financiare modeste, Nusret Gökçe a fost nevoit să renunțe la școală când era în clasa a șasea și să devină ucenic măcelar, undeva în Istanbul. A fost muncitor și ambițios și a reușit să își construiască o afacere de success.

citește și: Cum arată mama Loredanei Chivu! Blondina și-a pus imediat fanii la punct: „Îi respect dorința”

Totuși, în ciuda celebrității de care se bucură, Salt Bae nu a uitat de unde a plecat. Acesta se implică în numeroase proiecte caritabile, unul dintre acestea fiind chiar construirea unei școli în orașul său natal.

Apreciat pentru abilitățile sale culinare, Nusret Gökçe a devenit un chef respectat. În 2017, acesta a postat pe contul de Twitter al restaurantului său un video în care apare gătind și presărând sare peste bucate în cel mai savuros mod posibil.

Filmarea a adunat instant mai bine de zece milioane de vizualizări și astfel a luat naștere și porecla Salt Bae. Devenit faimos, bucătarul turc a început apoi să aibă clienți din ce în ce mai cunoscuți.

Recomandari