Channing Tatum, prima fotografie cu chipul fiicei lui, pe care o expune publicului larg. Cum arată fetița și cum o alintă actorul

Channing Tatum a publicat pentru prima dată o fotografie în care se poate observa chipul fiicei lui și a descris poza cu un mesaj haios, în care a povestit ce au făcut amândoi în momentele respective. Totodată, legătura profundă care există între Channing Tatum și fiica lui este cea care l-a inspirat pe celebrul actor să scrie și prima carte pentru copii.

Channing Tatum a publicat prima fotografie în care i se vede chipul fiicei lui

Profimedia

Channing Tatum are 41 de ani și o fetiță în vârstă de opt ani, pe nume Everly. Pentru prima dată, celebrul actor a împărtășit publicului larg o fotografie în care toată lumea a putut să îi vadă chipul micuței, scrie People. El a postat o fotografie pe Instagram, acolo unde sunt aproape 17 milioane de oameni care îi urmăresc activitatea.

Citește și: Channing Tatum pune pe jar inimile fanelor cu o fotografie aproape dezbrăcat. Ce a postat actorul pe Instagram

Channing Tatum, prima fotografie cu chipul fiicei lui, pe care o expune publicului larg. Cum arată fetița și cum o alintă actorul

Fotografia a fost făcută undeva pe o plajă, la apus. Channing Tatum o cuprinde cu mâinile de umeri pe cea mică, care este acoperită cu nisip pe picioare, îmbrăcată într-un costum colorat de baie. Tatăl ei este în pantaloni scurți și privește către fotograf, spre deosebire de Everly, care se uită către cer.

"Voi, copilași, sunteți totul! Tu ești lumea mea și inima mea", și-a început tatăl mesajul. "Te uitai la Luna Plină în această fotografie și îmi spuneai legenda despre o sirenă, apoi am sărit în apă, am început să o căutăm și ne-am jucat cu baghete strălucitoare prin apa învăluită de întuneric, strigând aceste sirene. Ai spus atunci că ai atins o sirenă cheală și că i-ai văzut coada. Haha, într-o zi vei citi toate astea și sper să râzi. Ne amuzăm, heheh!", a scris actorul pe Instagram.

Până acum, Channing Tatum și fosta lui soție, Jenna Dewan, mama lui Everly, au mai publicat poze și videoclipuri cu fetița, dar i-au acoperit fața lui Everly sau au pozat-o dintr-un unghi lateral, din care nu i se puteau observa exact trăsăturile. Totodată, legătura profundă care există între Channing Tatum și fiica lui este cea care l-a inspirat pe celebrul actor să scrie și prima carte pentru copii.

Channing Tatum și obiceiul lui ieșit din comun

Channing Tatum este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood și încă face furori cu fizicul lui, deși este trecut de prima tinerețe. Este renumit pentru rolurile sale din "Step Up" și "Magic Mike".

Citește și: Schimbare de look pentru Channing Tatum. Cum arată acum starul din Step Up și Magic Mike

Actorul are și unele obiceiuri. De fiecare dată, după terminarea unui proiect, cum ar fi un nou film, Channing Tatum obișnuiește să se radă pe cap. Astfel, în ultima zi de filmări, se tunde mereu chel pentru a marca încheierea unui alt capitol din viața lui profesională, fiind modul lui de a sărbători o reușită.

Channing le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că acesta este ritualul lui pentru că îl ajută să se elibereze. La fel s-a întâmplat și după terminarea filmărilor pentru pelicula "Dog", filmul lui de debut ca regizor. Channing Tatum a scris scenariul împreună cu Reid Carolin și Brett Rodriguez.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri