Channing Tatum pune pe jar inimile fanelor cu o fotografie aproape dezbrăcat. Ce a postat actorul pe Instagram

Channing Tatum este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, care face furori cu fizicul lui, deși e trecut de prima tinerețe.

Colegii săi de breaslă și mai ales fanii nu s-au putut abține din a adăuga comentarii care mai de care mai amuzante sau unele mai pline de laude.

profimedia

Channing Tatum, actorul renumit pentru rolurile sale din Step Up și Magic Mike, a încins atmosfera pe Instagram cu o fotografie incendiară.

Actorul s-a fotografiat aproape dezbrăcat pentru a arăta celor 16 milioane de urmăritori că are un fizic sculptat și intens lucrat la sală. După un antrenament solicitant, Channing și-a făcut un selfie în geamul de la terasă, arătându-și abdomenul cu six pack.

Actorul se simte foarte motivat pentru a continua antrenamentul, fiind decis să se mențină în formă. La descrierea pozei, el a adăugat ” Little Saturday grind session! Let’s gooooo 2021! Feeelin goodie good!!”.

Colegii săi de breaslă și mai ales fanii nu s-au putut abține din a adăuga comentarii care mai de care mai amuzante sau unele mai pline de laude.

Tradiția pe care o respect Channing Tatum

Faimosul actor și-a format un obicei, de fiecare dată, după terminarea unui proiect, cum ar fi un nou film. Astfel, în ultima zi de filmări, Channing se tunde mereu chel pentru a marca încheierea unui alt capitol din viața lui profesională.

Citește și: Schimbare de look pentru Channing Tatum. Cum arată acum starul din Step Up și Magic Mike

El obișnuiește să se radă în cap de parcă această tunsoare este modul lui de a sărbători o altă reușită.

Channing le-a mărturisit celor 16 milioane de urmăritori că acesta este ritualul lui pentru că îl ajută să se elibereze. La fel s-a întâmplat și după terminarea filmărilor pentru pelicula Dog.

Filmul Dog este filmul de debut în cariera sa de regizor. El a scris scenariul împreună cu Reid Carolin și Brett Rodriguez.

Starul din Magic Mike va juca de această dată rolul unui fost cadet în armată, Briggs, care ajunge pe coasta Pacificului alături de câinele său, Lulu. Cei doi trebuie să ajungă la înmormântarea celui mai bun prieten al lui Briggs.

Cu ce femeie celebră s-a iubit actorul

Channing Tatum a fost într-o relație cu artista Jessie J timp de doi ani, timp în care cei doi s-au separat de mai multe ori.

Citește și: Jessie J, imagine din adolescență. Pozele în care fanii cu greu au recunoscut-o

În 2018, după ce își anunțase deja de câteva luni despărțirea de fosta lui soție Jenna Dewan, Channing Tatum a început o relație cu Jessie J. De-a lungul relației lor, Channing i-a prezentat-o artistei pe micuța lui Everly, în vârstă de 5 ani, iar cele două s-au împrietenit imediat.

Prima oară, Channing și Jessie s-au despărțit în noiembrie 2019, iar ianuarie 2020 cei doi s-au împăcat. Se pare că fericirea nu a durat prea mult pentru că în urmă cu fix un an, în aprilie 2020, cei doi s-au despărțit definitiv. Chiar dacă actorul nu a mai fost văzut cu nicio femeie de atunci, Jessie J a început o altă relație.

Ultimele știri