Chef Albert Roux nu i-a lăsat nimic fiului, Michel în testament. Ce avere a rămas la soția sa, cu 26 de ani mai tânără

În 2019, Albert Coux s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 26 de ani. Vestea i-a bucurat pe prietenii săi, care au sperat că aceasta va aduce bucurie ultimilor săi ani. Acum, există un adevărat scandal în jurul testamentului pe care l-a lăsat.

În 2019, Albert Coux s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 26 de ani. Vestea i-a bucurat pe prietenii săi, care au sperat că aceasta va aduce bucurie ultimilor săi ani. Acum, există un adevărat scandal în jurul testamentului pe care l-a lăsat

Profimediaimages.ro

Din păcate, cheful care i-a făcut celebri pe Gordon Ramsay și Marco Pierre White, a murit în ianuarie, la aproximativ doi ani după ce s-a căsătorit cu Maria Rodrigues. Femeia este unul dintre moștenitori a averii sale, care se ridică la 652.000 de lire sterline.

Surprinzător este faptul că Albert, cel care a fondat primul restaurant din Marea Britanie cu trei stele Michelin, nu i-a lăsat nimic fiului său, Michel Roux Jr.

Cum și-a împărțit averea Albert Coux

Potrivit documentelor ajunse în posesia Daily Mail, averea lui Roux este estimată la 614.747 lire sterline. Din această sumă, 224.727 de lire sterline vor ajunge în posesia soției Maria, care are 57 de ani.

Citește și: Ce avere are sotul Nicoletei Luciu. Vedeta s-a retras din spațiul public pentru a se dedica familiei lor

De asemenea, tot la ea vor merge și obiectele personale, cu excepția butonilor săi de safir, care îi vor reveni nepotului Alain. Ceilalți butoni, cu rubini, au fost lăsați fiului său vitreg, Joshua Rodrigues, care a rămas și cu o moștenire de 15.000 de lire sterline.

Și sora lui Martine a primit o moștenire de 55.000 de lire sterline, pe când nepoata sa, Daniella a rămas cu 250.000 de lire sterline. Nu i-a uitat nici pe ceilalți nepoți, cărora le-a lăsat câte 5.000 de lire sterline. Doar Rosie a mai primit o sumă considerabilă și anume 20.000 de lire.

În testamentul, scris anul trecut, este menționat faptul că Roux i-a dat fiului său, Michel, multe cadouri de-a lungul anilor.

Chef Albert Roux a fost căsătorit de trei ori

Albert și Maria s-au căsătorit la scurt timp după ce au ieșit împreună în public, unde Roux a folosit un baston. „Maria a fost foarte atentă la Albert toată seara”, a spus un oaspete, conform sursei citate.

Nunta a avut loc la patru ani după ce Roux a divorțat de cea de-a doua soție, Cheryl Smith, o femeie cu 21 de ani mai mică decât el. Cei doi s-au întâlnit la câțiva ani după ce Albert a divorțat de prima soție, Monique.

Citește și: Kirsty Bertarelli, fostă Miss Marea Britanie, e mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a. Cum a ajuns să aibă averea uriașă

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Cheryl spunea, după divorț, că inițial i-a respins avansurile: „Când l-am cunoscut pe Albert, avea șapte prietene. I-am spus că nu voi face parte din haremul lui.” Dar bărbatul nu a făcut pași înapoi și s-au căsătorit în 2006.

Dar, în 2013, bucătarul francez a fost distras de Nataliya Lutsyshyna, o ucraineană de 40 de ani care lucra la restaurantul său din Westminster. Atunci, Cheryl i-a spus lui Roux să părăsească casa lor din Belgravia și a cerut divorțul.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri