Antena Căutare

Ce avere are sotul Nicoletei Luciu. Vedeta s-a retras din spațiul public pentru a se dedica familiei lor

Nicoleta Luciu este căsătorită, din 2012, cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii, de care vedeta se îngrijește cu drag. De când i-a născut pe tripleți, Nicoleta s-a retras de pe micile ecrane, de dragul familiei. Iată ce afaceri și avere are soțul ei, Zsolt.

colaj de imagini cu nicoleta luciu imbracata in negru Galerie
Nicoleta Luciu este căsătorită, din 2012, cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii, de care vedeta se îngrijește cu drag | Hepta.ro

Nicoleta Luciu este căsătorită cu unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din zona Harghita-Covasna. Se pare că Zsolt Csergo este proprietarul unei afaceri imobiliare, aflate în plină ascensiune, însă nu doar de acolo provin veniturile sale.

Pe lângă banii obținuți din imobiliare, Zsolt a făcut avere și din jocurile de noroc. Concret, el a fost unul dintre importatorii de slot-machines din România, conform Ziare.

Ce avere are soțul Nicoletei Luciu

Soțul Nicoletei Luciu a construit trei cartiere în trei orașe. În timpul pandemiei, cei 29 de angajați ai firmei sale au lucrat la foc continuu pentru a ridica al treilea cartier de blocuri, situat în Odorheiul Secuiesc.

Citește și: Iuliana Luciu, mesaj emoționant pentru sora ei Nicoleta, cu ocazia zilei de naștere. Ce frumoase sunt cele două vedete

Dar acesta nu este singurul oraș în care Zsolt Csergo a investit sume mari în imobiliare. El mai are parcuri de locuințe în Miercurea Ciuc și Sfântul Gheorghe. Circa 500 de locuințe a construit el în ultimii 15 ani.

Conform sursei citate, compania dezvoltatoare care îi aparține și-a dublat cifra de afaceri în 2020 față de anul precedent. De la 10,7 milioane lei la 18,5 milioane lei și și-a triplat profitul, de la 2,5 milioane lei la 6,7 milioane lei. Bineînțeles, Zsolt Csergo are și datorii: 3,5 milioane lei și creanțe de 2,5 milioane lei.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, căsătoriți de 9 ani

În 2012, Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo şi-au oficializat relaţia în cadrul Primăriei din Miercurea Ciuc, după şapte ani de relaţie.

Citește și: Nicoleta Luciu, imagine rară, nemachiată. Cum arată vedeta la 40 de ani

După ce au semnat actele care le consfinţeau căsătoria, alaiul s-a mutat la catedrala din oraş. Aici preotul i-a botezat pe tripleţi şi a binecuvântat căsătoria Nicoletei şi a lui Zsolt.

După ceremonia religioasă, oaspeţii şi mirii au plecat în mare trombă spre restaurant. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente pentru că dora cea mică a Nicoletei şi soacra acesteia erau ocupate să dea declaraţii de presă şi astfel alaiul a plecat fără ele.

Cum arată fiica lui Katey Sagal la 27 de ani. Actrița care a interpretat-o pe Peggy Bundy, surprinsă alături de Sarah Gr... Ce a găsit Oana Sârbu în cabina regretatei Stela Popescu, la 4 ani de la moartea acesteia. Actrița din „Liceenii” a film...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x