Căutare Live

Chef Scărlătescu a înlocuit ustensilele de bucătărie cu cele agricole! Și-a luat coasa și a ieșit pe câmp să cultive verdețuri!

Chef Cătălin Sărlătescu a înlocuit ustensilele de bucătărie cu cele pentru munci agricole. Și-a luat coasa și a iesit la câmp să cultive verdețuri.

Chef Scărlătescu a înlocuit ustensilele de bucătărie cu cele agricole! Și-a luat coasa și a iesit pe câmp să cultive verdețuri!

Celebrul Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre jurații emisiunii "Chefi la Cuțite", se pare că se pricepe la orice. Pe lângă abilitățile culinare, mai are si altele.

Ne-a demonstrat chiar el, după ce a postat pe rețelele de socializare niște filmulețe. Celebrul Chef a înlocuit ustensilele de bucatărie cu unele folosite pentru muncile agricole și pare ca se pricepe de minune.

Chef Bontea: "Misiunile nu se termină nici acasă" Ce sarcină are de îndeplinit vedeta! Va obține amuleta? |Foto

Într-unul dintre video-uri, vedeta tv, apare cu o coasă în mână pe un câmp agricol, într-un lan de verdețuri pe care are de gând să le cultive cu propriile mâini.

Cel putin asta a transmis prin intermediul mesajului postat alături de filmulețul în care se poate vedea cum renumitul Chef, muncește cu sârg și spor, în câmpul muncii la activitățile agricole, pentru a cultiva verdețuri Bio.

"Păi nu îmi fac eu "Verdețurile" mele BIO"

Pai nu îmi fac eu "Verdețurile" mele BIO www.casolet.ro

O postare distribuită de Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu) pe

Chef Bontea: "Misiunile nu se termină nici acasă" Ce sarcină are de îndeplinit vedeta! Va obține amuleta? |Foto

Recent, Chef Catalin Scărlătescu a mai împărtășit cu fanii săi o alta activitate, care are legătură tot cu munca pământului. Doar ca de aceasta dată ustensila folosită era o cazma, cu care săpa pământul pentru a semăna leuștean.

M-am apucat de grădinărit,,,
Primul lot,,, Leuștean

M-am apucat de grădinărit,,, Primul lot,,, Leuștean www.casolet.ro

O postare distribuită de Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu) pe

Activitățile de delectare ale îndrăgitului Chef, au reprezentat deliciul fanilor, care nu au ezitat să reacționeze în număr foarte mare la postările vedetei tv, în semn de apreciere.

VIDEO| Alina Ceușan, primele declarații și imagini cu bebelușul! Cum și-a exprimat bucuria de a deveni mamă, frumoasa bl... Chiar dacă e bolnav, Viorel Lis nu și-a pierdut simțul umorului! "Ce să fac la muzeu, să mă lase acolo?"...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x