Chris Evans împlinește 40 de ani. Cum arăta actorul în copilărie

Chris Evans, faimosul actor din filmele Marvel, celebru pentru rolul lui Captain America, împlinește 40 de ani.

Chris Evans, faimosul actor din filmele Marvel, celebru pentru rolul lui Captain America, împlinește 40 de ani.

Profimedia

Actorul cu un șarm aparte și un talent greu de depășit, cu milioane de fane în întreaga lume, împlinește pe 13 iunie frumoasa vârstă de 40 de ani. Rolul său de supererou l-a făcut pe Chris să aibă o carieră de invidiat, fiind îndrăgit atât de cei mici, cât și de cei mari care l-au văzut deja în toate filmele Marvel.

De când e actor, Chris Ebams nu a avut doar un rol de supererou, ci mai multe. El a jucat și rolul lui Johnny Storm în filmele cu „Cei patru fantastici” din 2005 și 2007.

Cariera strălucită de actor a lui Chris Evans

Încă din copilărie, Chris și-a dezvoltat latura artistică, fiind ajutat și de faptul că a fost înconjurat de cele două surori și un frate mai mic care au și pasiuni ce sunt legate de artă. Carly este absolventa școlii de arte din New York, Shanna este profesoară de dramatism, iar Scott este și el actor.

Citește și: “The Avangers" rămâne fără actorul principal. Un român l-ar putea înlocui pe Chris Evans și să devină noul Captain America

Primul film în care a jucat Chris a fost “The Newcomers”, în anul 2000. Cu toate acestea, filmele care l-au făcut să fie faimos în lumea întreagă au fost cele cu superroi. De-a lungul carierei, Chris a jucat în mai multe filme SF.

Datorită carierei sale impresionante, Chris a fost răsplătit cu premii pe măsura muncii sale. În 2005, Chris Evans a câștigat premiul MTV Movie Award pentru cea mai bună echipă dintr-un film, pentru apariția lui în Cei 4 fantastici. În 2007, actorul a obținut două premii, tot datorită rolului din Cei 4 fantastici, și anume Teen Choice Award pentru aventură de acțiune și un alt premiu pentru filmul care a fost un spectacol total.

În 2011, după ce deja devenise cunoscut drept Captain America, Chris a câștigat Scream Awards pentru cel mai bun supererou. De asemenea, în 2015, simpaticul actor a luat premiul actorul favorit din filme de acțiune la People’s Choice Award.

Chris nu va părăsi universul Marvel prea curând, jucând în continuare în rolul lui Captain America în filmele ce urmează să se lanseze.

Chris Evans și poveștile sale de dragoste cu actrițe celebre

Cu un fizic de invidiat și o carismă aparte, Chris a avut mereu succes atunci când a venit vorba de găsirea unei iubite. Tocmai de aceea, din 2004 până în 2006, actorul a fost într-o relație cu actrița Jessica Biel. Din nefericire cei doi s-au despărțit și începând din 2007 până în 2015, Minka Kelly a fost iubita lui, relația fiind una întreruptă de mai multe perioade de singurătate.

Citește și: Ryan Gosling şi Chris Evans, într-un film de spionaj, producţie Netflix în valoare de 200 de milioane de dolari

În 2011, cea cu care s-a iubit timp de un an a fost Dianna Agron. Lista e clar una lungă și nu e de mirare, având în vedere că actorul este un adveărat cuceritor. În 2014, Chris a fost într-o relație cu Sandra Bullock. Din 2016 până în 2018, Jenny Slate a fost noroscoasa care i-a furat inima actorului. În 2020, Chris Evans a întâlnit-o pe actrița Lily James și între ei s-a înfiripat ceva. În prezent, se pare că actorul nu este într-o relație.

Ultimele știri