Cine e și cum arată mama Gabrielei Prisăcariu. De la cine moștenit soția lui Dani Oțil frumoasele trăsături

În urmă cu puțin timp, Dani Oțil și Gabirela Prisăcariu s-au căsătorit, având parte de un eveniment minunat, la care au participat rudele și prietenii apropiați.

Cei doi au decis să își unească destinele, cu doar câteva luni înainte de a deveni părinți.

instagram

Cei doi au decis să își unească destinele, cu doar câteva luni înainte de a deveni părinți. Pe 15 mai 2021, Dani și Gabriela au spus “Da” din toată inima, jurând să își fie alături toată viața.

Amândoi au fost discreți în privința evenimentului și nu l-au anunțat public, ci doar din mediul online s-a aflat rapid că prezentatorul Tv și modelul au organizat o nuntă cu fast.

Fericitul eveniment care le-a schimbat viața

Gabriela a purtat o rochie albă superbă, a avut părul prins într-o coafură lejeră și în mână a ținut un buchet superb de bujori roz. Dani a purtat un costum crem, cu sneakers albi și o cămașă albă.

Citește și: Dani Oțil, prima poză după ce s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Ce imagine a postat prezentatorul Tv de la nuntă

Nașii de cununie al celor doi au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Părinții spirituali au petrecut până târziu alături de finii lor și s-au distra de minune. Ținutele celor doi s-au întrecut în strălucire cu ale invitaților. "Mama Natură" a îmbrăcat un costum albastru electrizant, cu umeri supradimensionați, a încălțat o pereche de tocuri galbene și a adoptat un look lejer în zona capului.

Din imagini se vede faptul că nu au stat dezlipiți prea mult timp, iar dansul mirilor a fost momentul de apogeu al zilei importante. Videoclipuri au circulat necontenit în social media, acolo unde au apărut și cele mai multe urări de bine.

Cum arată mama Gabrielei

La eveniment nu puteau lipsi nici părinții fericitului cuplu. Gabriela se poate lăuda cu o mama superbă, de la care a moștenit trăsăturile fizice. Frumoasa soție a lui Dani a postat o fotografie cu mama ei pe Insta Story, lăudându-se cu cea mai importantă femeie din viața ei.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Imagini de la fericitul eveniment

Gabriela și Dani vor deveni părinții unui băiețel

În urmă cu puțin timp, pe când erau în vacanță în Dubai, Dani și Gabriela au anunțat că vor avea un băiat. Celebrul model a făcut anunțul la sfârșitul primului trimestru de sarcină.

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, este însărcinată cu primul său copil. Tânărul model în vârstă de 28 de ani va deveni mama unui băiețel.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire și formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din lumea showbizului românesc. La începutul anului 2020, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa sa iubită, fotomodelul Gabriela Prisăcariu.

Preselecțiile X Factor 2021 au început

Răzvan și Dani vor fi și în cel de-al zecelea sezon alături de cei care își doresc să câștige X Factor, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

Cei care consideră că au ”factorul X” sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audițiile care vor avea loc la București.

Ultimele știri