Roxana Ionescu, nașa de cununie a lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu, apariție spectaculoasă la nuntă.Cum arată "Mama Natură"

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt părinții spirituali ai Gabrielei Prisăcariu și Dani Oțil. Mirii au atras atenția total, însă nici prezența nașilor nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor. În ce ținută s-a afișat fosta "Mama Natură" la nuntă.

Roxana Ionescu

Antena 1

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție, iar alături la cel mai important moment din viața lor au fost nașii de cununie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Celebrul model și prezentatorul Tv și-au spus "Da" într-un cadru de poveste. Gabriela și Dani Oțil au decis că este momentul ca drumul vieții să fie străbătut împreună, de-acum înainte, și să ofere copilului lor o familie unită.

Părinții spirituali au petrecut până târziu alături de finii lor și s-au distra de minune. Ținutele celor doi s-au întrecut în strălucire cu ale invitaților. "Mama Natură" a îmbrăcat un costum albastru electrizant, cu umeri supradimensionați, a încălțat o pereche de tocuri galbene și a adoptat un look lejer în zona capului.

În social media au început să circule filmulețe cu Roxana Ionescu în centrul atenției la dans, semn că i-au lipsit mult petrecerile. Finii lor nu au dispărut niciun moment din peisaj și au profitat de fiecare clipă în care muzica răsuna tare în boxe.

Roxana Ionescu, ”Mama Natură” a revenit de curând pe rețelele de socializare

Roxana Ionescu (Roxana Vidaicu) a devenit cunoscută în România la începutul anilor 2000, când a apărut la numeroase emisiuni de succes, sub denumirea ”Mama Natură”.

Asistenta TV a apărut în mai multe emisiuni de-a lungul anilor și a pornit un cont de socializare de succes pe Instagram pe care, din păcate, l-a pierdut recent.

Din fericire, Roxana a revenit pe Instagram, spre încântarea mai multor vedete din România.

Citește și: Dani Oțil, prima poză după ce s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Ce imagine a postat prezentatorul Tv de la nuntă

Roxana Ionescu și-a pierdut recent contul de Instagram, pe care, se pare, că nu a reușit să și-l recupereze, motiv pentru care și-a creat unul nou, pe care a publicat și o primă imagine.

Deși are momentan o singură poza, contul a strâns deja peste 4.000 de urmăritori. La aflarea veștii, numeroase vedete din România au publicat mesaje și video-uri pe propriile conturi de socializare despre noul cont de Instagram al Roxanei.

Printre vedetele care au publicat imagini cu noul cont se numără Gina Pistol, Delia și Antonia, pe când Raluka și Ana Baniciu au făcut chiar video-uri despre acest subiect.

Citește și: Răzvan Simion are o nouă iubită. Cine este și cum arată Daliana Răducan, femeia alături de care s-a afișat la nunta lui Dani Oțil

”Vă povesteam că Roxanei Ionescu i-a fost spart contul de Instagram și a tot spus ea că așteaptă să-l recupereze. Se pare că n-a mai vrut să aștepte. Au trecut oricum câteva luni de atunci,” a declarat Raluka, pe propriul cont de Instagram, pe Insta stories, unde a publicat mai multe video-uri.

Roxana Ionescu s-a căsătorit pe 20 februarie 2020 cu Tinu Vidaicu, după o relație de 5 ani. Evenimentul a avut loc alături de familie și prieteni, în Timișoara, unde s-a și mutat prezentatoarea, scrie Viva. Roxana Ionescu a publicat și prima imagine pe contul ei nou de Instagram, în care apare într-un scaun de machiaj. Alături de imagine, ea a publicat și un mesaj despre întreaga situație, pentru noii săi urmăritori.

”Dragii mei, după câteva luni de încercări de a-mi recupera contul hack-uit, am decis să nu mai am răbdare, fiindcă vreau sa fiu în contact cu voi. Bine ați venit în noua poveste,” a scris Roxana Ionescu, cunoscută și drept ”Mama Natură”, pe contul ei de Instagram.

Preselecțiile X Factor 2021 au început

Răzvan și Dani vor fi și în cel de-al zecelea sezon alături de cei care își doresc să câștige X Factor, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

Cei care consideră că au ”factorul X” sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audițiile care vor avea loc la București.

Ultimele știri