Cine este iubitul lui Nicole Cherry și ce diferență de vârstă e între ei. „Cireșica”, imagine înduioșătoare cu Florin Popa

Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu de mai bine de doi ani și jumătate și își încântă fanii cu fel de fel de fotografii împreună.

Cum arată iubitul lui Nicole Cherry

Instagram

Nicole Cherry este activă pe rețelele sociale și postează imagini cu ea în timpul liber, dar și în mediul profesional. De asemenea, „Cireșica” împărtășește cu urmăritorii de pe rețelele sociale și imagini de cuplu. Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care a început în anul 2018.

În una dintre cele mai recente fotografii postate pe Instagram, Nicole Cherry apare cu zâmbetul până la urechi alături de iubitul ei. „Pentru totdeauna” a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiei cu iubitul. Circa 50 de mii de fani au apreciat fotografia artistei, iar câțiva nu au ezitat să-i complimenteze în comentarii.

Ce diferență de vârstă este între Nicole Cherry și Florin Popa

Nicole Cherry și-a început relația cu afaceristul Florin Popa în anul 2018, după ce chiar tatăl ei i-a făcut cunoștință cu el.

Între cei doi este o diferneță de vârstă de 8 ani, însă încă de la începutul relației artista a precizat că această diferență constituie un avantaj.

„Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj”, a declarat artista într-un interviu pentru VIVA!

La puțin timp după ce au început relația, cei doi s-au și mutat împreună, iar Nicole Cherry a vorbit la Antena Stars despre cum a reacționat tatăl ei

„Îi place foarte mult de el. Îl cunoștea dinainte, cumva el ne-a făcut cunoștință. Lucrul acesta l-a făcut pe el să fie mult mai relaxat”, a declarat Nicole Cherry.

Cum a început cariera lui Nicole Cherry

Nicole Cherry a devenit cunoscută în anul 2013, pe vremea când era o puștoaică de gimnaziu. În vara anului 2013 piesa Memories răsuna la radio-uri.

„Mi-am dorit foarte mult ca „Memories' să aibă succes, însă mă aşteptam să dureze un pic mai mult. M-am înarmat cu răbdare şi putere de a merge mai departe, eram hotărâtă să îmi urmez visul până la capăt. În perioada examenelor a fost puţin mai dificil, m-am împărţit între şcoală şi studio, am avut un program foarte strict. După şcoală mergeam la studio două, trei ore, ajun­geam acasă, mă odihneam puţin şi mă apucam de învăţat pentru examen”, povestea Nicole Cherry în anul 2013 într-un interviu pentru VIVA!

Citește și: Nicole Cherry, cu posteriorul la vedere, într-o ținută din piele. În ce ipostaze s-a lăsat fotografiată

Anii au trecut și puștoica a devenit o femeie senzuală.

Nicole Cherry are implant mamar

La vârsta de 20 de ani, Cherry a apelat la o operație estetică. Artista a confirmat că și-a făcut implant mamar.

Citește și: Nicole Cherry, fără inhibiții după ce și-a făcut implant mamar. “Cireșica” s-a lăsat descoperită într-un costum de baie provocator

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r bust), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama", a mărturisit Nicole Cherry pentru Antena Stars, conform Viva.

În prezent Nicole Cherry are 22 de ani și este îndrăzneață pe rețelele sociale, bucurându-i pe fani cu apariții incenidiare. Mai mult și în piesele pe care le lansează, look-ul ei este unul îndrăzneț

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri