Căutare Live

Cine este Larisa Blidariu, fiica de preot care a ajuns Miss Asia

Larisa Blidariu a ajuns să-și îndeplinească visul, fiind extrem de apreciată pe podium.

Cine este Larisa Blidariu, fiica de preot care a ajuns Miss Asia

instagram/larisa.blidariu/

Pe Larisa faptul că e fiică de preot nu a împiedicat-o să ajungă unde și-a dorit, trăind experiențe impresionante. Frumoasa din Lipova, județul Arad, a fost chiar încurajată de tatăl ei. Tânăra a debutat în lumea modeling-ului. În școală, Larisa era criticată de colegi pentru faptul că era slabă și a fost victima bullying-ului.

A trecut deja un an.... A fost o experienta atât de specială... Mi-am adus aminte de această poză când am postat story-ul cu "ai crezut 8-9 ani în Moș Crăciun, nu ar fi timpul să crezi și în tine măcar 5minute?" Eu nu am crezut în mine când am plecat spre India, la concursul Miss Asia Global... Dar zâmbetul meu, sufletul meu...felul meu de a fi... M-a dus în topul celor mai frumoase fete din concurs. Dar frumoase nu doar pe exterior... Ci frumoase în interiorul nostru. Nu m-am considerat niciodată o femeie frumoasă fizic... Sunt atâtea femei perfecte fizic... Ajustate sau naturale... Dar oare frumusețea adevărată, cea care nu va trece niciodată, nu e cea care vine din sufletul nostru, cea din zâmbetul nostru, cea din gesturile noastre...? Atunci mă întreb dacă nu e timpul să am încredere în mine?!, nu 5 minute... Ci o viață întreagă! #missasiaglobal #missromania #beautiful #happiness #smile #beautifulsmile #beautifulgirls #romanian #romania #reddress

O postare distribuită de Andreea Larisa Blidariu (@larisa.blidariu) pe

“Tata m-a dus la agenție, m-a luat de mână, a văzut anunțul de casting într-un ziar, aveam 14 ani, pentru că am trecut prin școală prin multe răutăți ale colegilor fiind slabă, înaltă... jigniri, lovituri. ”

Chiar dacă Larisa știe că industria de modeling nu este bine văzută în România, acest lucru nu a împiedicat-o să își urmeze visul. Frumusețea ei a ajutat-o ca la vârsta de 15 ani să prezinte moda pentru Cătălin Botezatu.

Frumoasa arădeancă a fost însă suficient de responsabilă încât să facă o pauză în cariera de model pentru a putea să își continue studiile. Ea a absolvit Facultatea de Științe Umaniste, Politice și Administrative cu specializarea Jurnalism, Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității „Vasile Goldiș” din Arad. Cu toate acestea, revenirea ei pe podium a fost răvășitoare.

“Pe la 23 de ani am continuat. Prima dată am plecat la Paris. Câteva poze din București au fost preluate de o firmă din Coreea, iar pe urmă m-a văzut cineva din Paris. Am mers acolo, mi-am căutat job-uri pe site-uri de modele din Paris, am încercat la câteva agenții, m-au plăcut foarte mult, dar în momentul în care le-am bătut la ușă mi-au spus că am venit prea târziu”.

Larisa nu și-a pierdut speranța și a fost remarcată la Paris și întrebată dacă vrea să meargă în Asia să devină model. Astfel, în urma selecției naționale Miss Asia Global România 2018, Larisa a fost desemnată pentru a reprezenta România în cadrul competiției Miss Asia Global 2018. Ea a reușit să câștige premiile pentru Miss Asia și Miss Catwalk.

„Andreea este una dintre cele mai frumoase și ambițioase ambasadoare a frumuseții delegate de agenția noastră în cei peste 19 ani de activitate. Andreea are frumusețea și calitățile necersare unui model internațional, pentru a reprezenta România cu onoare în India și de a se întoarce în România cu un loc cât mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de toate româncele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu și să promoveze valorile României peste hotare”, precizează Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Asia Global România.

Urmărește întregul interviu de la Sinteza Zilei pe antena3.ro.

Citește și
Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele
Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele
Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele
colaj de fotografii cu nicole cherry care a nascut
Nicole Cherry a născut! Prima imagine cu fetița înfășată. Ce mesaj a transmis proaspăta mămică de 22 de ani
Nicole Cherry a născut! Prima imagine cu fetița înfășată. Ce mesaj a transmis proaspăta mămică de 22 de ani
Colaj cu Nuțu Cămătaru și Claudia balint
Cine este soția lui Nuțu Cămătaru. Claudia Balint a devenit cunoscută când a apărut într-un videoclip de manele
Cine este soția lui Nuțu Cămătaru. Claudia Balint a devenit cunoscută când a apărut într-un videoclip de manele
Mai multe articole

Sursă: specialarad.ro

Reuniunea foștilor soți: Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au regăsit!... Formele voluptoase care l-au cucerit pe Cristiano Ronaldo. Cum arată iubita lui în costum de baie...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri