Live acumFilm: Pete și dragonul
Prime Time 20:00iUmor

Ciprian Marica a rupt tăcerea despre scandalul amoros în care a fost prins: ”A fost o situație stânjenitoare, am greșit!”

Ciprian Marica a fost în centrul atenției în urmă cu câteva luni, când pe internet a a apărut o filmare în care apărea alături de o femeie, într-o cameră de hotel din Cluj. 

Ciprian Marica a rupt tăcerea despre scandalul amoros în care a fost prins: ”A fost o situație stânjenitoare, am greșit!”

Imaginile inedite au făcut furori pe internet, iar Ciprian Marica a fost ținta glumelor după ce a fost surprins în compania unei femei care era căsătorită.

Ce face Ciprian Marica, după ce a fost prins cu amanta la hotel! Cum a apărut fotbalistul la mare

Deși inițial nu a vrut să comenteze pe marginea acestei întâmplări și chiar a trimis o notificare presei să nu mai dezbată subiectul, acum Ciprian Marica le-a oferit o declarație.

Ciprian Marica și Gică Craioveanu, surprinşi la o terasă de lux din Capitală. Unul dintre ei a făcut un gest neaşteptat

„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru. Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat”, a spus Ciprian Marica, potrivit GSP.

Recomandari