Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Cizmele "ucigător de sexy" purtate de Delia. Cum arată modelul din latex pe care îl vor copia toate fanele

Delia impresionează de fiecare dată cu stilul său nonconformist. Aflată la filmarile noului sezon al emisiunii X Factor, membra juriului a surprins prin ținuta îndrăzneață pe care a decis să o poarte. 

Delia, în rolul de membră a juriului X Factor

Antena 1

De-a lungul timpului, Delia a trecut prin numeroase transformări și schimbări de look. Artista s-a reinventat de fiecare dată și a reușit să rămână în topurile muzicale datorită hiturilor pe care le-a lansat.

Atunci când vine vorba despre alegerile vestimentare, Delia se remarcă prin originalitate și nonconformism. Nu oricine poate să poarte ținutele pe care artista le îmbracă atunci când se află în postura de membră a juriul la X Factor și iUmor sau atunci când urcă pe scenă în cadrul concertelor pe care le susține.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

În unele dintre cele mai recente imagini publicate pe contul său de de Instagram, Delia a impresionat cu o pereche de cizme "ucigător de sexy" din latex. Cu un toc amețitor de înalt, pereche de încălțări se mulează perfect pe picior și îi asigură artistei un look de zile mari.

Citește și: Geaca purtată de Karmen a atras atenția tuturor. Cum arată ținuta cântăreței

Outfit-ul purtat de membra juriului X Factor a fost extrem de apreciat de fanii de pe Instagram. Delia a primit numeroase complimente din partea susținătorilor, care s-au declarat fascinați de frumusețea și atitudinea ei.

Recomandari